Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism 30 buc


119.99 RON
Lentilele Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism în Optilen.ro

Descriere Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism

Dioptrie:-9.00 la +4.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.5
Diametru:14.5

Lentilele de contact Acuvue Moist for Astigmatism - formula imbunatatita pentru astigmatism, marca Johnson&Johnson

Gama de lentile revolutionare Acuvue Moist for Astigmatism, creatie proprie a principalului jucator din industria medicala si cosmetica, Johnson&Johnson fac parte, cu siguranta, din noua generatie de accesorii medicale de senzatie. Marca Acuvue Moist for Astigmatism se caracterizeaza prin doua attribute esentiale: confortul exceptional al tehnologiei Hydraclear Plus si stabilitatea viziuala furnizata de capacitatile excelente ale lentilelor de a se adapta nevoilor omului modern.

Versiunea de lentile de contact Acuvue Moist for Astigmatism mentin mai mereu o senzatie de neted si matasos si sunt potrivite pentru pacientii cu astigmatism care vor sa scape de grija purtarii permamente a clasicilor ochelari.

Prin modul in care au fost gandite, permit un nivel optim de respirabilitate, o mai buna nuantare si manevrabilitate. Pot fi purtate timp de doua saptamani, in functie de recomandarea oftalmologului si sunt prevazute cu un filtru UV. Noile lentile de contact Acuvue Moist for Astigmatism redefinesc claritatea, confortul si sanatatea ochilor. Sunt considerate o buna bariera contra radiatiilor nocive ultraviolete (aproximativ 96-99% dintre radiatiile refractate sunt respinse)!

Acuvue Oasys for Astigmatism 6 buc
Acuvue Oasys for Astigmatism 6 buc

Pe site-ul nostru gasesti cea mai larga gama de lentile de contact Acuvue Oasys for Astigmatism, destinate pentru pentru asigurarea confortului tau zilnic, hidratarea ochiului si satisfactie 100% garantata!

107,99 RON


Air Optix for Astigmatism 6 buc
Air Optix for Astigmatism 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

109,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson