Acuvue 1-Day Moist Multifocal 30 buc


109,99 RON
Lentilele Acuvue 1-Day Moist Multifocal în Optilen.ro

Descriere Acuvue 1-Day Moist Multifocal

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Adăugare:LOW (la +1.25), MED (la +1.75), HIGH (la +2.5)
Raza curbură:8.4
Diametru:14.3

Lentilele de contact Acuvue 1-Day Moist Multifocal – perfectiune si confort pentru intreaga zi

Johson&Johnson confera o noua imagine accesoriilor oftalmologice cu intrebuintare zilnica, odata cu lansarea la nivel mondial a noii verisuni de lentile de contact Acuvue 1-Day Moist Multifocal.

Lentilele reprezinta imbinarea perfecta dintre designul original, subtire, mediul umei furnizat de catre tehnologia Lacreon, si acoperirea lor matasoasa! Ca rezultat, concernul american a pus la dispozitia pacientilor care sufera de alergii oculare si probleme legate de sindromul “ochiului uscat” o noua categorie de accesorii inteligente. Textura matasoasa si materialul umed mentin ochii in deplina sanatate, inlaturand pericolul potentialelor iritatii sau infectii la nivelul ochilor.

Totodata, lentilele de contact Acuvue 1-Day Mois Multifocal sunt cele care asigura un aport sporit de oxigen intre mediu si cornee, dar si o protective maxima contra radiatiilor UVA si UVB.

Specialistii nostri va stau in permanenta la dispozitie pentru a onora, la timp, comenzile dvs, dar si pentru a va furniza rapid toate informatiile de care aveti nevoie despre noile modele de lentile de contact Acuvue 1-Day Moist Multifocal.

lentile biofinity multifocal 3 buc
Biofinity Multifocal 3 buc

Lentilele de contact Biofinity Multifocal se inscriu, cu prisosinta, in randul accesoriilor medicale de exceptie, care se adapteaza cu usurinta nevoilor cotidiene ale pacientilor tineri si nu numai.

119,99 RON


lentile purevision 2hd for presbyopia 3 buc
PureVision 2HD for Presbyopia 3 buc

Toate persoanele care sufera de presbiopie sunt rugate sa incerce macar o data lentilele de contact Purevision 2HD for Presbyopia.

139,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson