Acuvue 1-Day Trueye 30 buc


99,99 RON
Lentilele Acuvue 1-Day Trueye în Optilen.ro

Descriere Acuvue 1-Day Trueye

Dioptrie:-12.00 la +6.00
Raza curbură:8.5, 9.0
Diametru:14.0

Lentilele de contact din gama Acuvue, mai ales Acuvue 1 Day Trueye, sunt concepute si fabricate folosindu-se tehnica de ultima generatie, de catre compania Johnson&Johnson, unul dintre liderii in domeniu. Se numara printre cele mai cautate lentile de pe piata, datorita calitatii deosebite!

Fiind obtinute cu ajutorul unei tehnologii avansate, te poti baza oricand pe lentilele de contact Acuvue 1 Day Trueye, de unica folosinta. Odata ce incepi sa le porti iti vei lua adio de la ochii uscati, pentru ca aceste lentile de contact mentin ochiul hidratat datorita gradului foarte mare de permeabilitate a oxigenului. Tehnologia Hydraclear este cea care le face sa fie atat de performante si de usor de folosit. In plus, ele ofera si protectie contra radiatiilor UV, protectie foarte necesara astfel incat sa ne mentinem sanatatea ochilor si vederea agera.

lentile acuvue moist 30 buc
Acuvue 1-Day Moist 30 buc

Dintre lentilele Acuvue de cea mai buna calitate, recomandam Acuvue 1 Day Moist. Fiind de unica folosinta, trebuie sa fie inlocuite in fiecare zi.

79,99 RON


Acuvue Oasys 1-Day 30 buc
Acuvue Oasys 1-Day 30 buc

Un model exceptional il reprezinta lentilele Acuvue Oasys 1 Day cu purtare de unica folosinta, care ofera confort sporit ochilor tai.

134,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson