Acuvue Advance 6 buc


74,99 RON

Descriere Acuvue Advance

Dioptrie:-12.00 la +8.00
Raza curbură:8.3, 8.7
Diametru:14.0

Acuvue Advance, lentile de contact bilunare

Lentilele cu purtare bilunara Acuvue Advance sunt realizate din silicon-hidrogel cu tehnologie patentata HYDRACLEAR. Veti avea parte de hidratare la un nivel fara precedent! Aceste dispozitive nu vor crea nici un disconfort la purtare, avand o textura moale si matasoasa, care nu este afectata de trecerea timpului. Lentile Acuvue Advance sunt realizate preponderent din material Galyfilcon A si au un continut de apa de aproximativ 47%. Au o greutate de doar 37 grame, ceea ce le face excelent de purtat de oricine are aviz din partea medicului oftalmolog.

Acuvue Advance este o gama de lentile sferice adecvate uzului zilnic. Din acest motiv necesita o ingrijire speciala, asa ca opticienii recomanda sa pastrati lentilele Acuvue Advance in solutia lor speciala de ingrijire pe timp de noapte.

Desi au fost scoase din fabricatie de catre producator, inca puteti comanda lentile Acuvue Advance, in stoc limitat, prin Lentile.info!

acuvue oasys 6 buc
Acuvue Oasys - 6 buc

Lentilele saptamanale Acuvue Oasys nu se vor utiliza pe timp de noapte. Acuvue Oasys sunt lentile bilunare ce beneficiaza de un revolutionar agent de umectare.

77,99 RON


soflens 59 - 6 buc
Soflens 59 - 6 buc

Soflens 59 moi, lunare pentru utilizarea pe timpul zilei și care se adaptează la forma ochilor reducând acumularea depozitelor de proteine pe suprafața lor și deprecierea vederii inclusiv toate riscurile de infecții.

69,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson