Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism 30 buc


109.99 RON
Lentilele Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism în Optilen.ro

Descriere Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Dioptrie:-9.00 la +4.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.5
Diametru:14.3

Vrei să arăți superb și să iei prin suprindere apropiații cei mai îndrăgiți? Ai acum o soluție la îndemână pe care experții noștri ți-o propun prin intermediul paginii oficiale a magazinului nostrum! Este vorba despre un set de lentile de contact extra-confortabile Johnson & Johnson fac parte dintr-o categorie mică de lentile torice zilnice din silicon-hidrogel. Sunt destinate corecției astigmatismului și oferă o gamă variată de combinații de parametri. 1 cutie conține 30 de lentile.

O soluție convenabilă pentru astigmatism

Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism, corecții optice concepute pentru a putea ține pasul chiar și cu cel mai agitat stil de viață. Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism sunt perfecte atât pentru practicarea sporturilor cât și pentru zile liniștite și pot fi ușor schimbate cu ochelarii de vedere atunci când nu dorești să le utilizezi.

Schimbarea zilnică a lentilelor elimină complet grija de a-ți îngriji lentilele și nu necesită accesorii suplimentare. Pentru lentilele de contact torice, este foarte important ca lentilele să fie poziționate corect atunci când le porți. Pentru lentilele Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism, stabilizarea este sporită de un design unic de Stabilizare la Clipire®. Acest design al lentilelor funcționează o dată cu mișcarea naturală a pleoapei, iar lentilele rămân în locul potrivit. Astfel, vei avea o vedere perfectă oriunde vei privi.

Acuvue Oasys for Astigmatism 6 buc
Acuvue Oasys for Astigmatism 6 buc

Pe site-ul nostru gasesti cea mai larga gama de lentile de contact Acuvue Oasys for Astigmatism, destinate pentru pentru asigurarea confortului tau zilnic, hidratarea ochiului si satisfactie 100% garantata!

107,99 RON


Air Optix for Astigmatism 6 buc
Air Optix for Astigmatism 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

109,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson