Acuvue Oasys Multifocal 6 buc


119,99 RON

Descriere Acuvue Oasys Multifocal

Dioptrie:-9.00 la +6.00
Adăugare:LOW (la +1.25), MED (la +1.75), HIGH (la +2.5)
Raza curbură:8.4
Diametru:14.3

Vrem să venim în ajutorul tău cu noua marcă de lentile de contact destinate persoanelor care suferă de presbiopie sau afecțiuni progresive, Acuvue Oasys Multifocal, ambulate în cutii cu 6 bucuți. Lentilele de contact Acuvue Oasys Multifocal sunt soluția perfectă pentru persoanele care suferă de prezbiopie. Datorită proprietăților optice unice și de top, aceste lentile asigură o vedere clară la toate distanțele, atât la apropiere și la depărtare, precum și la distanță intermediară.

Confort la purtare

Aceste lentile sunt fabricate dintr-un material silicon-hidrogel, denumit Senofilcon A. Acest material a fost testat extensiv și s-a dovedit a fi extrem de eficient în garanatarea confortului pe termen lung la puratarea zilnică, datorită capacității sale de a ajuta la stabilizarea filmului lacrimal.

În plus, aceste lentile conțin și un filtru UV, care absoarbe 99% din toate radiațiile UVB și 96,10% din toate radiațiile UVA. Te rugăm să ții cont de faptul că lentilele acoperă doar o mică parte a ochilor și, pentru o protecție totală, trebuie să folosești ochelari de protecție, precum ochelarii de soare.

Aceste lentile sunt perfecte atât pentru purtarea pe timpul zilei (atunci când zilnic îndepărtezi, cureți și depozitezi lentilele peste noapte), cât și pentru port continuu (atunci când lentilele nu sunt îndepărtate de pe ochi pentru o perioada extinsă de timp). Dacă aceste lentile sunt îndepărtate și depozitate zilnic, atunci trebuie să le înlocuiești după 14 zile de utilizare.

lentile biofinity multifocal 3 buc
Biofinity Multifocal 3 buc

Lentilele de contact Biofinity Multifocal se inscriu, cu prisosinta, in randul accesoriilor medicale de exceptie, care se adapteaza cu usurinta nevoilor cotidiene ale pacientilor tineri si nu numai.

119,99 RON


lentile purevision 2hd for presbyopia 3 buc
PureVision 2HD for Presbyopia 3 buc

Toate persoanele care sufera de presbiopie sunt rugate sa incerce macar o data lentilele de contact Purevision 2HD for Presbyopia.

139,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson