Air Optix for Astigmatism 6 buc


189,99 RON

Descriere Air Optix for Astigmatism

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.7
Diametru:14.5

Lentile Air Optix pentru tratarea corecta a astigmatismului

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna. Dintre lentilele de cea mai buna calitate, Air Optix pentru astigmatism sunt lentile torice fara filtru UV cu un nivel de apa de 33%. Umidificarea oferita ochilor este similara cu cea data de lacrimile tale, ceea ce inseamna ca vei simti un confort cat mai natural la purtarea acestor lentile. Acestea prezinta o permeabilitate de oxigen de ori 7 mai mare decat oricare alt model de lentile de contact torice! Suprafata acestui model de lentile este facuta sa reziste timp indelungat de depunerile de proteine.

Pentru ingrijirea corecta, folositi solutiile potrivite, conform specificatiilor date de producator.

Acuvue Oasys for Astigmatism 6 buc
Acuvue Oasys for Astigmatism 6 buc

Pe site-ul nostru gasesti cea mai larga gama de lentile de contact Acuvue Oasys for Astigmatism, destinate pentru pentru asigurarea confortului tau zilnic, hidratarea ochiului si satisfactie 100% garantata!

107,99 RON


lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson