Air Optix HydraGlyde 6 buc


114,99 RON
Lentilele Air Optix HydraGlyde în Optilen.ro

Descriere Air Optix HydraGlyde

Dioptrie:-12.00 la +8.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Lentilele Air Optix Hydraglyde, umiditate crescuta

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

Lansat pe piata inca din noiembrie 2016, acest tip de lentile ofera hidratarea potrivita ochilor dvs! Ele reprezinta o versiune imbunatatita a deja celebrelor Air Optix Aqua. Lentilele au o tenta de culoare albastra, se pot manui cu usurinta si pot corecta defectele de vedere sferice. Secretul lentilelor de contact Air Optix Hidraglyde este reprezentat de tehnologia de ultima generatie denumita Moisture Matrix, ce permite lentilelor sa isi pastreze umiditatea pe tot parcursul zilei.

Spre deosebire de alte tipuri de lentile obisnuite, acestea sunt destinate purtarii unui timp mediu de aproximativ o saptamana. Atentie insa ca nu toti purtatorii de lentile pot suporta acest regim continuu de aproximatix 7 zile. Intervalul dioptriilor este de la -12 pana la +8. Inovatia in domeniu este ca persoanele care le poarta pot chiar dormi cu aceste lentile! Toate persoanele care isi doresc asemenea lentile trebuie insa sa stie ca Air Optix Hydraglyde nu au filtru UV.

Pentru o experienta deosebita va recomandam achizitionarea de lentile Air Optix Hydraglyde la un pret special!

lentile air optix 6 buc
Air Optix Aqua - 6 buc

Air Optix Aqua pentru utilizarea pe tipul zilei, cu grad ridicat de hidratare din hidrogel. Ele pot fi utilizate ocazional în timpul somnului doar 6 nopți pe lună.

99,99 RON


soflens 59 - 6 buc
Soflens 59 - 6 buc

Va prezentam cele mai bune lentile de contact cu folosire pe timp indelungat, Soflens 59. Acest tip de lentile lunare va este prezentat de catre renumitii producatori Bausch&Lomb.

69,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson