Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal 3 buc


99,99 RON
Lentilele Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal în Optilen.ro

Descriere Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Adăugare:LO (la +1.0), MED (la +2.0), HI (la +2.5)
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Lentilele de contact Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal 3 buc fac partea din noua generație de articole optice aparținând familiei de lentile Alcon care aduc utilizatorilor săi o multitudine de beneficii și care sunt prezente în ambalaje a câte 3 bucăți. Sunt utilizate, îndeosebi, de către purtătorii care au nevoie de corecție optică, atât la distanță, cât și în privința vederii la apropriere.

Aceste lentile sunt fabricate din silicon hidrogel cu transmisibilitate crescută la oxigen destinate corecției presbiopiei. Lentilele Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal asigură vederea impecabilă la toate distanțele (apropiere, intermediar, distanță), ajutând la corectarea prezbiopiei și a altor afecțiuni progresive, precum astigmatismul progresiv.

Combinație unică de tehnologii

Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal dispune de un material rezistent depunerilor de impurități. Datorită tehnologiei SmartShield® praful, produsele cosmetice și de machiaj sau orice alte depuneri nu vor adera atât de ușor pe suprafața lentilelor, păstrându-se curate și confortabile pe toată durata purtării.

De asemenea, aceste lentile multifocale ultrasubțiri dețin tehnologia HydraGlyde® Moisture Matrix, care menține lentilele hidratate pentru o perioadă mai lungă de timp și de aceea Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal therefore elimină simptomele sindromului de ochi uscat și asigură confortul pe tot parcursul zilei. Materialul lentilelor Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal are o ușoară tentă de culoare, albastru deschis și acest lucru facilitează găsirea lentilele în blister și în suportul pentru lentile, făcând astfel mai ușoară manevrarea lentilelor.

lentile biofinity multifocal 3 buc
Biofinity Multifocal 3 buc

Lentilele de contact Biofinity Multifocal se inscriu, cu prisosinta, in randul accesoriilor medicale de exceptie, care se adapteaza cu usurinta nevoilor cotidiene ale pacientilor tineri si nu numai.

119,99 RON


lentile purevision 2hd for presbyopia 3 buc
PureVision 2HD for Presbyopia 3 buc

Toate persoanele care sufera de presbiopie sunt rugate sa incerce macar o data lentilele de contact Purevision 2HD for Presbyopia.

139,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson