AquaView Moist 6 buc


79,99 RON
Lentilele AquaView Moist în Optilen.ro

Descriere AquaView Moist

Dioptrie:-15.00 la +10.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Lentilele AquaView Moist

AquaView Moist sunt lentile de contact săptămânale concepute pentru a corecta miopia sau hipermetropia. Hidratare de lungă durată - lentilele sunt confecționate dintr-un material modern Hioxifilcon A, caracterizat printr-un grad ridicat de hidratare și capacitatea de a acumula apă, motiv pentru care raman hidratate mult timp și nu provoacă senzația de ochii uscați. Se potrivesc perfect ochilor - structura ultra-subțire a lentilelor și hidratarea intensă sunt responsabile de capacitatea de a se potrivi instantaneu și cu exactitate formei globului ocular. Prin urmare, lentilele sunt imperceptibile pe întreaga perioadă de utilizare, nu se rulează și nu cad. Protecția UV - lentilele blochează eficient radiațiile solare dăunătoare datorită complexului filtrelor UVA / UVB moderne.

Culoare pentru o aplicare mai ușoară - fiecare lentilă pe o parte este colorată într-o culoare albastru deschis. Îi ajută, în special pe utilizatorii începători, să aplice corect și face extrem de ușor aplicarea si scoaterea lentilelor.

Purtare zilnică, asta înseamnă ca lentilele sunt destinate utilizării în modul zilnic, ceea ce înseamnă că acestea trebuie îndepărtate înainte de culcare și așezate într-o cutie pentru lentile cu soluție speciala. Cu toate acestea, o pereche poate fi folosită până la 14 zile.

bioview Daily 30 buc
#bioview Daily 30 buc

Lentilele #bioview Daily se caracterizează printr-o permeabilitate extrem de ridicată a oxigenului.

92,99 RON


lentile acuvue trueye 30 buc
Acuvue 1-Day Trueye 30 buc

Fiind obtinute cu ajutorul unei tehnologii avansate, te poti baza oricand pe lentilele de contact Acuvue 1 Day Trueye, de unica folosinta.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson