Biofinity 3 buc


67,99 RON
Lentilele Biofinity 3 buc în Optilen.ro

Descriere Biofinity

Dioptrie:-12.00 la +8.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Biofinity - lentile de contact cu performante extraordinare

Certificarile medicale recente au atestat veridicitatea performantelor lentilelor de contact Biofinity, care prezinta toate atuurile pentru a combate eficient si sigur acutizarea simptomelor deranjante ale miopiei si hipermetropiei.

Disponibile si in pachete ce contin 3 bucati, Biofinity a reusit sa revolutioneze lumea accesoriilor medicale, intrunind conditiile primordinale ale unei lentile de contact soft: un continut ridicat de apa (48%), un inalt grad de permeabilitate a oxigenului si material hidrofil. Materialul hidrofil se erijeaza drept cel mai bun aliat impotriva procesului de deshidratare! Este o buna sursa de retinere a lichidelor si de asigurare a umiditatii optime la nivelul ochilor.

Fara agenti de hidratare aditionali, lentilele de contact Biofinity incorporeaza tehnologia de ultima generatie Aquaform Comfort Science, fiind recomnadate in special pacientilor care se confrunta cu un deficit de secretie al glandelor lacrimale. Sunt ideale in prevenirea iritatiilor si a instalarii depunerilor de impuritati.

Achizitionati acum lentile de contact Biofinity direct de pe lentile.info si beneficiati de 30 de zile de confort dovedit clinic!

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

114,99 RON


lentile clariti elite 3 buc
Clariti Elite 3 buc

Lentilele Clariti Elite utilizeaza tehnologii patentate prin care lentilele pastreaza umezeala pe toata perioada purtarii, 30 de zile.

69,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson