Biofinity Energys 6 buc


129,99 RON
Lentilele Biofinity Energys în Optilen.ro

Descriere Biofinity Energys

Dioptrie:-12.00 la +8.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Profită de energie suplimentară, confort şi scapă de senzaţia de uscăciune oculară cu ajutorul setului de lentile de contact Biofinity Energys!

Lentile lunare de calitate superioară

Bofinity Energys sunt lentile lunare de la CooperVision, concepute pentru folosire zilnică, dar pot fi purtate și continuu, doar cu aprobarea medicului. Soluția și materialele optice unice folosite au fost concepute special pentru a satisface nevoile vieții de astăzi. Împreună, aceste două calități ajută la combaterea oboselii și uscăciunii ochilor, care pot fi adesea cauzate de utilizarea excesivă a dispozitivelor digitale.

Biofinity Energys sunt singurele lentile de contact care utilizează tehnologia Digital Zone Optics – o metodă optică avansată care ajută la reducerea oboselii ochilor cauzată de încercarea de a focaliza detaliile mici de pe un ecran digital. Acesta permite o viziune mai clară și ajută ochii să se adapteze atunci când se deplasează focusul departe de ecran și apoi în fața acestuia.

Tehnologie de ultimă generaţie

Tehnologia Aquaform atrage și leagă apa în volumul total al lentilei. Menține lentilele umede și moi și astfel încât sporesc confortul în timpul purtării. Umiditatea naturală reduce uscarea corneei chiar și în perioadele de clipire mai rară (de exemplu, în timp ce priviți un ecran digital). Ușurința uimitoare a materialului combinată cu o umiditate mai mare asigură confortul ochilor. Lentilele sunt recomandate pentru 30 de purtări zilnice după care este necesară înlocuirea lor.

Caracteristici lentilelor Biofinity Energys:

  • descoperire revoluţionară în tehnologia silicon hidrogel datorită materialului Aquaform;
  • materialul Aquaform, umectabil în mod natural, oferă o nouă experienţă în portul lentilelor de contact;
  • se pot purta zi şi noapte până la 30 de zile;
  • lentilele cu un surplus de oxigen sunt cunoscute pentru faptul că fac ochii să aibă un aspect mai alb şi mai sănătos în cazul majorităţii purtătorilor de lentile;
  • combinaţie perfectă între apă şi nivelul ridicat al oxigenului;
  • fără aditivi, umidificatori sau alţi agenţi pentru tratarea suprafeţei lentilei;
  • lasă ochiul să respire în mod natural, oferindu-ţi lentile de contact cu o performanţă îmbunătăţită în orice perioadă a zilei sau a nopţii.
lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

114,99 RON


lentile clariti elite 3 buc
Clariti Elite 3 buc

Lentilele Clariti Elite utilizeaza tehnologii patentate prin care lentilele pastreaza umezeala pe toata perioada purtarii, 30 de zile.

69,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson