Biofinity Toric 3 buc


89,99 RON
Lentilele Biofinity Toric în Optilen.ro

Descriere Biofinity Toric

Dioptrie:-10.00 la +8.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.7
Diametru:14.5

Lentile de contact Biofinity Toric Cooper Vision-pentru o vedere exceptionala

Ne propunem sa venim in sprijinul pacientilor diagnosticati cu astigmatism, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona intr-un mod flexibil si facil un sortiment nou de lentile de contact de la Cooper Vision: Biofinity Toric. Create dintr-un material hidrofil de exceptie, Comfilcon A, aceste accesorii medicale oftalmologice destinate corectarii cu delicatete a efectelor nedorite ale astigmatismului se inscriu in randul lentilelor premium, orientate pentru a reda confortul zilnic si naturaletea ochilor.

Materialul pe baza de silicon-hidrogel, care, incorporeaza, totodata, tehnologia activa Aquaform, prezinta doua particularitati de o importanta cruciala pentru utilizator: o buna capacitatea de a se inmuia si de a conserva particulele de apa. Rezultatul muncii expertilor californieni este uimitor! Lentilele de contact Biofinity Toric pastreaza un excelent nivel de umezire pe intreaga suprafata (continut de apa de 48%) si o buna transmisibilitatea a oxigenului (128dk/t).

Incorporand majoritatea tehnologiilor de top, lentilele de contact Biofinity Toric de la Cooper Vision raman intotdeauna recomandarea medicilor oftalmologi din Romania si din intreaga lume!

lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


lentile air optix for astigmatism 6 buc
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

189,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson