Biotrue ONEday for Astigmatism 30 buc


121,99 RON
Lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism în Optilen.ro

Descriere Biotrue ONEday for Astigmatism

Dioptrie:-9.00 la +4.00
Axa:10°, 20°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 160°, 170°, 180°
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Lentile Biotrue ONEday for Astigmatism

Create cu ajutorul materialului HyperGel (Nesofilcon A) pentru a asigura un conținut ridicat de apă și o permeabilitate a oxigenului, aceste lentile torice de la Bausch & Lomb oferă un confort excepțional și o performanță excepțională pe tot parcursul zilei. Biotrue ONEday pentru Astigmatism sunt disponibile aici într-un pachet de 30 de lentile. Aceste lentile de unică folosință zilnice elimină toate simptomele cauzate de astigmatism, cum ar fi durerile de cap și vederea încețoșată. Elimină simptomele neplăcute associate astigmatismului și îmbunătățesc, rapid, calitatea vederii.

Conținut ridicat de apă și confort sporit

Biotrue ONEday pentru Astigmatism au fost supuse unor teste extinse pentru a demonstra capacitatea lor de a reține până la 98% din umiditatea lor timp de până la 16 ore. Cu un conținut de apă de 78%, care este comparabil cu cantitatea de apă conținută în mod natural în cornee, aceste lentile oferă niveluri consistente de umiditate și hidratare, astfel încât și cei mai sensibili ochi vor fi confortabili utilizănd lentilele de contact Biotrue ONEday pentru Astigmatism.

High-tech Design și permeabilitate ridicată a oxigenului

Materialul HyperGel de înaltă calitate asigură, de asemenea, un nivel ridicat de permeabilitate la oxigen, care are valoarea de 42 DK/t. Vâscozitatea sporită îmbunătățește confortul și performanța, făcând lentilele confortabile pentru uz în timpul zilei.

Lentilele de contact au un marcaj mic în poziția orei 6 pentru a indica poziția corectă atunci când sunt aplicate și prezintă o nuanță de culoare pentru o manipulare mai ușoară. Pentru protecție suplimentară, lentilele sunt îmbunătățite cu protecție UV.

lentile clariti 1-day toric 30 buc
Clariti 1-Day Toric 30 buc

Noile lentile de contact torice Clariti 1 Day Toric create de Cooper Vision sunt dotate cu filtru de protectie contra ultravioletelor, cu un continut de apa de 56%.

149,99 RON


lentile air optix for astigmatism 6 buc
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

189,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson