Biotrue ONEday 30 buc


87,99 RON
Lentilele Biotrue ONEday în Optilen.ro

Descriere Biotrue ONEday

Dioptrie:-9.00 la +6.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Lentile Biotrue ONEday

Biotrue ONEday sunt lentile de contact de ultimă generație aparținând producătorulu Bausch and Lomb. Aceste lentile sunt inspirate din mediul natural al ochiului uman pentru a-i putea imita cât mai bine proprietătile fizice. Datorită acestui lucru, lentila oferă purtătorului un confort ridicat pe toată durata zilei și de asemenea o oxigenare corespunzătoare a corneei.

Tehnologie inovatică HyperGel

La fabricarea acestei lentile a fost folosită Technologia HyperGel, tehnologie care combină hidrogelul clasic cu siliconul-hidrogel rezultând o lentilă cu un conținut ridicat de apă și cu o permeabilitate considerabilă de oxigen. Aceste substanțe sunt apoi implicate în crearea stratului lipidic care reduce la minim riscul de desidratare a lentilei. Ca urmare, lentilele răman hidratate și își păstrează proprietătile optice intacte pe toată durata purtării lor. Conținutul de apă al acestor lentile este de 78%, cantitate comparabilă cu cantitatea de apă conținută în cornee.

Filtru UV

Lentilele Biotrue ONEday conțin de asemenea filtru UV, filtru care absoarbe radiațiile dăunătoare UVA și UVB. Trebuie reținut faptul că, deși aceste lentile conțin filtru UV ele nu pot înlocui ochelarii de soare. Lentila nu acoperă toată suprafața ochiului ci doar o parte a acestuia. Nu există studii clinice care să arate că folosirea lentile de contact cu filtre UV ar reduce riscul dezvoltării afecțiunilor oculare.

lentile dailies aquacomfort plus - 30 buc
Dailies AquaComfort Plus 30 buc

Fabricate de Alcon, lentilele de contact Dailies Aquacomfort Plus sunt in proportie de 69% obtinute din apa, ceea ce le face sa fie usor de tolerat.

74,99 RON


lentile acuvue moist 30 buc
Acuvue 1-Day Moist 30 buc

Dintre lentilele Acuvue de cea mai buna calitate, recomandam Acuvue 1 Day Moist. Fiind de unica folosinta, trebuie sa fie inlocuite in fiecare zi.

79,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson