#bioview Monthly 6 buc


89,99 RON
Lentilele #bioview Monthly în Optilen.ro

Descriere #bioview Monthly

Dioptrie:-10.00 la +8.00
Raza curbură:8.7
Diametru:14.0

#bioview Monthly cu utilizare lunara sunt lentilele de cea mai bună calitate din materialul Olifilcon A. Acest lucru se datorează combinației dintre tehnologia Agentului de umezire și sterilitatea suprafeței #bioview Monthly se caracterizează printr-o suprafață moale și mătăsoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apă pe toată suprafața lentilei, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune al ochiului.

În plus, lentilele #bioview Monthly de o lună se caracterizează printr-o permeabilitate extrem de ridicată a oxigenului - cea mai mare dintre lentilele disponibile pe piață - ceea ajuta ca ochii la revigorarea ochilor. Combinația dintre materialele de cea mai bună calitate și siliconul din a treia generație garantează un confort excepțional la purtare și hidrateaza ochii de dimineața până seara.

Cum se îngrijesc?

Lentilele nu prezintă particularități deosebite în privința îngrijirii și curățării lor. Lentilele #bioview Monthly sunt lentile cu înlocuire lunara concepute pentru utilizarea în timpul zilei. La sfârșitul zilei, acestea trebuie curățate cu ajutorul unei soluții de lentile și apoi lăsate într-un recipient de lichid timp de cel puțin câteva ore înainte de refolosire.

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

114,99 RON


lentile air optix 6 buc
Air Optix Aqua - 6 buc

Air Optix Aqua pentru utilizarea pe tipul zilei, cu grad ridicat de hidratare din hidrogel. Ele pot fi utilizate ocazional în timpul somnului doar 6 nopți pe lună.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson