Clariti 1-Day Multifocal 30 buc


149,99 RON

Descriere Clariti 1-Day Multifocal

Dioptrie:-6.00 la +5.00
Adăugare:LOW, HIGH
Raza curbură:8.6
Diametru:14.1

Cand vorbim despre lentilele Clariti 1 Day Multifocal stim ca sunt produse oftalmologice de unica folosinta cu o tehnologie patentata AquaGen. Aceasta tehnologie inovativa creeaza un obiectiv care atrage si leaga moleculele de apa de suprafata obiectivului. In acest mod ochii dvs vor ramane umezi si vor avea parte de tot confortul in timpul zilei. Dintre cele mai mare avantaje ale purtarii lentilelor Clariti 1 Day Multifocal enumeram permeabilitatea crescuta de oxigen (56%) fata de alte modele, rezistenta foarte mare la deshidratare dar si la depunerile de proteine.

Din punct de vedere economic, noi avem cel mai bun raport calitate-pret. Sunt recomandate in special pentru tratarea presbiopiei, care, desi nu este un viciu de refractie, reprezinta dificultatea de a vedea clar obiectele de aproape. Se stie ca odata cu inaintarea in varsta apare si presbiopia, deci aceste lentile sunt dedicate tuturor, indiferent de varsta!

Achizitionati lentile Clariti 1 Day Multifocal originale direct din magazinul nostru sau vizualizati lentilele similare!

lentile dailies total 1 multifocal - 30 buc
Dailies Total 1 Multifocal 30 buc

Lentilele Dailies Total 1 Multifocal sunt uimitoare, fiind potrivite daca vrei sa inlocuiesti ochelarii de vedere, te ajuta sa ai o privire clara, la orice distanta.

149,99 RON


lentile biofinity multifocal 3 buc
Biofinity Multifocal 3 buc

Lentilele de contact Biofinity Multifocal se inscriu, cu prisosinta, in randul accesoriilor medicale de exceptie, care se adapteaza cu usurinta nevoilor cotidiene ale pacientilor tineri si nu numai.

119,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson