Clariti 1-Day Toric 30 buc


149,99 RON

Descriere Clariti 1-Day Toric

Dioptrie:-10.00 la +8.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.6
Diametru:14.3

Sunteti interesat de lentile de contact zilnice, torice, destinate pentru corectarea astigmatismului? Va intampinam cu noul model, lentilele Clariti 1 Day Toric!

Noile lentile de contact torice Clariti 1 Day create de Cooper Vision sunt dotate cu filtru de protectie contra ultravioletelor, cu un continut de apa de 56%, insa cu o transmisibilitate mica a oxigenului de doar 57 Dk/t.

Sunt lentile torice din silicon-hidrogel care sunt tot mai cautate pentru tratarea astigmatismului, acel viciu optic care apare din ce in ce mai mult in special la persoanele tinere. Astigmatismul nu se corecteaza niciodata, ci doar se compenseaza prin purtarea lentilelor de contact. Va recomandam lentilele Clariti 1 Day Toric datorita proprietatilor foarte bune si a calitatii acestora.

Produsul se vinde la cutie de 30 bucati, la un pret fara egal in mediul online!

lentile dailies aquacomfort plus toric - 30 buc
Dailies AquaComfort Plus Toric 30 buc

Dailies AquaComfort Plus Toric pentru corectarea astigmatismului, cu folosirea doar de o zi, foarte subțiri și extrem de hidratate.

119,99 RON


lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson