Clariti Elite 3 buc


69,99 RON

Descriere Clariti Elite

Dioptrie:-10.00 la +8.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Producatorii Cooper Vision va prezinta noul model de lentile, Clariti Elite

Noile lentile de contact Clariti Elite de la Cooper Vision va garanteaza un transfer mai bun de oxigen catre cornee. Astfel veti avea parte de ochi mai sanatosi decat inainte de purtarea lor. Lentilele Clariti Elite utilizeaza tehnologii patentate prin care lentilele pastreaza umezeala pe toata perioada purtarii, 30 de zile. Lentilele vin cu filtru UV. Fiind lentile sferice cu purtare lunara, acestea sunt mai ieftine decat marea majoritate a lentilelor. Diametrul lor este de 14.2 mm iar transmisibilitatea oxigenului de doar 86 Dk/t. Sunt cel mai bine utilizate pentru tratarea miopiei sau hipermetropiei.

Produsul se prezinta sub forma 3 bucati la o cutie. Cumparati chiar acum lentile Clariti Elite (3 buc) din silicon-hidrogel pentru ochi sanatosi!

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

119,99 RON


soflens 38 - 6 buc
Soflens 38 - 6 buc

Spre deosebire de alte tipuri de accesorii aparute sub marca SofLens, lentilele de contact SofLens 38 aduc o formula imbunatatita, Polymacon, in combinatie cu un continut de apa de 38%.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson