Dailies AquaComfort Plus Multifocal 30 buc


139,99 RON
Lentilele Dailies AquaComfort Plus Multifocal în Optilen.ro

Descriere Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Adăugare:LO (la +1.25), MED (la +2.0), HI (la +2.5)
Raza curbură:8.7
Diametru:14.0

Lentilele de contact Dailies AquaComfort Plus Multifocal – accesorii care iti definesc personalitatea

Lentilele de contact Dailies AquaConfort Plus Multifocal a adus in plin plan, tripa actiune a celor trei agenti de hidratare cunoscuti sub denumirea de Triple Action Moisture. Sistemul unic integrat Triple Action Moisture asigura multiple functii care revolutioneaza filosofia lentilelor de contact de unica folosinta! Umezirea, hidratarea si reimprospatarea sunt cele trei coordonate pe care se ghideaza noile modele de accesorii oftalmologice marca Alcon.

Cu ajutorul tehnologiei inovative Triple Action, lentilele de contact Dailies AquaComfort Plus Multifocal se remarca drept sortimentul de accesorii cu cea mai mare intrebuintare in cazul unei afectiuni ocular progresive.

Lentilele se fixeaza perfect si delicat pe intreaga suprafata ochiului. Sunt create pe baza de material compozite, realizate din Nelfilcon A. Prezinta un continut ridicat al apei de 68%, ceea ce inseamna ca ochii dvs nu vor avea de suferit din pricina uscaciunii.

Va recomandam gama de lentile de contact Dailies AquaComfort daca aveti un stil de viata activ si petreceti multe ore in fata calculatorului.

lentile Dailies Total 1 Multifocal 30 buc
Dailies Total 1 Multifocal 30 buc

Lentilele de contact Dailies, cu purtare zilnica, de unica folosinta, nu necesita solutie de intretinere si nici solutie de curatare speciala.

159,99 RON


lentile clariti 1-day multifocal 30 buc
Clariti 1 Day Multifocal 30 buc

Cand vorbim despre lentilele Clariti 1 Day Multifocal stim ca sunt produse oftalmologice de unica folosinta cu o tehnologie patentata AquaGen.

149,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson