Dailies AquaComfort Plus Toric 30 buc


116,99 RON
Lentilele Dailies Plus Toric în Optilen.ro

Descriere Dailies AquaComfort Plus Toric

Dioptrie:-8.00 la +4.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75
Raza curbură:8.8
Diametru:14.4

Lentile Dailies AquaComfort Plus Toric

Au trecut mai bine de 130 de ani de la aparitia primelor lentile de contact din sticla, iar de atunci si pna acum tehnologia a avansat enorm de mult. In prezent, avem acces la foarte multe modele de lentile de contact, care de care mai performante. Iar materialele din care sunt confectionate aceste "dispozitive" care inlocuiesc clasicii ochelari, devin din ce in ce mai bune, astfel incat ochiul sa se simta confortabil in momentul in care sunt purtate lentilele de contact.

Cu un continut de apa de 69%, lentilele Dailies AquaComfort Plus Toric sunt lentile torice de zi cu zi pentru cei care au astigmatism. Pentru ca au un grad mare de permeabilitate a oxigenului si un continut mare de apa, nici nu le simti atunci cand le porti. La iecare clipire, lentila primeste o noua doza de hidratare, ceea ce inseamna ca nu o sa te confrunti cu senzatia de uscaciune a ochilor. Acestea te vor ajuta sa le manevrezi usor, pentru ca au o tenta de albastru.

Nu au nevoie de nicio ingrijire suplimentara, fiind lentile de unica folosinta!

lentile clariti 1-day toric 30 buc
Clariti 1-Day Toric 30 buc

Noile lentile de contact torice Clariti 1 Day Toric create de Cooper Vision sunt dotate cu filtru de protectie contra ultravioletelor, cu un continut de apa de 56%.

149,99 RON


lentile air optix for astigmatism 6 buc
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

189,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson