Dailies AquaComfort Plus 30 buc


74,99 RON
Lentilele Dailies AquaComfort Plus în Optilen.ro

Descriere Dailies AquaComfort Plus

Dioptrie:-15.00 la +8.00
Raza curbură:8.7
Diametru:14.0

Lentilele Dailies AquaComfort Plus

Fabricate de Alcon, lentilele de contact Dailies Aquacomfort Plus sunt in proportie de 69% obtinute din apa, ceea ce le face sa fie usor de tolerat. Contin sunt trei agenti de hidratare car alcatuiesc sistemul unic Triple Action Moisture, umezind, hidratand suprafata oculara. Lentilele Dailies Aquacomfort Plus au un efect de reimprospatare la fiecare clipire, sunt usor de manipulat si nu sunt greu de intetinut, fiind lentile de contact de unica folosinta. Nicio pereche de lentile de contact nu trebuie sa fie purtata in afara termenului de valabilitate! Sunt ideale pentru cei care isi petrec multe ore in fata calculatorului. Pentru cumpararea acestor lentile este nevoie intotdeauna de un consult oftalmologic in prelabil, pentru ca medicul oftalmolog trebuie sa iti dea prescriptie medicala.

lentile dailies total 1 - 30 buc
Dailies Total 1 - 30 buc

Lentilele Dailies Total 1 de unica folosinta sunt mereu o solutie la indemana, fiind de ajutor in cazul mai multor tipuri de afectiuni oftalmologice.

129,99 RON


lentile proclear 1-day 30 buc
Proclear 1-Day 30 buc

Lentilele Proclear 1 Day sunt fabricate din material hidrogel Omafilcon A si sunt potrivite purtarii zilnice, insa nu pe timp de noapte.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson