Dailies Total 1 30 buc


129,99 RON
Lentilele Dailies Total 1 în Optilen.ro

Descriere Dailies Total 1

Dioptrie:-12.00 la +6.00
Raza curbură:8.5
Diametru:14.1

Lentile de contact Dailies Total 1, confort pentru ochi

Lentilele de contact sunt alternativa pe care o poti alege oricand, daca nu iti doresti sa mai porti ochelari de vedere sau daca ai nevoie, din cand in cand, de o schimbare!

Lentilele de contact de unica folosinta sunt mereu o solutie la indemana, fiind de ajutor in cazul mai multor tipuri de afectiuni oftalmologice.

Lentilele Dailies Total 1 au un design care permite un grad mare de respirabilitate, ca nici nu le simti atunci cand le porti. Continutul de apa in stratul exterior este de peste 80%, ceea ce face aceste lentile atat de usor de folosit. Gradul de permeabilitate a oxigenului este 156. Lentilele Dailies se realizeaza la comanda, in functie de parametrii globului ocular ai pacientilor care au nevoie de corecatrea defectelor de vedere. Pentru achizitionarea lentilelor Dailies Total 1 este nevoie de prescriptie medicala. Le pui dimineata, iar seara, inainte de culcare le scoti si le arunci! Totul este atat de simplu!

lentile proclear 1-day 30 buc
Proclear 1-Day 30 buc

Lentilele Proclear 1 Day sunt fabricate din material hidrogel Omafilcon A si sunt potrivite purtarii zilnice, insa nu pe timp de noapte.

89,99 RON


lentile dailies aquacomfort plus - 30 buc
Dailies AquaComfort Plus 30 buc

Fabricate de Alcon, lentilele de contact Dailies Aquacomfort Plus sunt in proportie de 69% obtinute din apa, ceea ce le face sa fie usor de tolerat.

74,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson