Eyeye Bioxy 6 buc


79,99 RON
Lentilele Eyeye Bioxy în Optilen.ro

Descriere Eyeye Bioxy

Dioptrie:-12.00 la +6.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Eyeye Bioxy sunt lentile de zi cu zi, pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Ele sunt formate intr-un mod asferic pentru a reduce distorsiunea imaginii si imaginea este dispersata pe intregul camp de vedere. Acest lucru le face perfecte pentru soferi - in special seara si cand este vreme nefavorabilă.

Acestea sunt realizate dintr-un material hipoalergenic Bioxy GMA-hioxifilcon, care nu este doar bine tolerat de persoanele alergice, ci si rezistent la deshidratare. Permeabilitatea sporita de oxigen (Dk / t 33) din lentile creste confortul la purtare iar continutul ridicat de apa (58%) le face mult mai putin invazive decat lentilele traditionale. Lentilele au o tenta de albastru pentru o manipulare usoara si un filtru UV. Ele sunt o alegere buna pentru cei care nu doresc sa aiba grija intretinerii lentilelor zilnic dupa utilizare. Ele sunt, de asemenea, recomandat persoanelor care sufera de sindromul de ochi uscat sau alergii sau pur si simplu pentru cei cu ochii sensibili. Eyeye Bioxy se pot achitiona de asemenea si in pachet de 6 sau de 12 de bucati.

Seria lentilelor de contact Eyeye Bioxy este formată din lentile de contact lunare și cu utilizarea de unică folosință confecționate din material hipoalergenic și bio-component. Materialul care este folosit la producerea lentilelor de contact Eyeye din seria BIOXY este neionic. Seria lentilelor de contact Eyeye Bioxy este formată din lentile de contact lunare și cu utilizarea de unică folosință confecționate din material hipoalergenic și bio-component.

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

114,99 RON


lentile air optix 6 buc
Air Optix Aqua - 6 buc

Air Optix Aqua pentru utilizarea pe tipul zilei, cu grad ridicat de hidratare din hidrogel. Ele pot fi utilizate ocazional în timpul somnului doar 6 nopți pe lună.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson