Eyeye Sil Lens 150 - 6 buc


109,99 RON
Lentilele Eyeye Sil Lens 150 în Optilen.ro

Descriere Eyeye Sil Lens 150

Dioptrie:-8.00 la +6.00
Raza curbură:8.7
Diametru:14.0

Lentilele Eyeye Sil Lens 150 sunt un produs inovator caracterizat prin cea mai înaltă calitate și confort în timpul utilizării. Aceste lentile sunt fabricate din material hidrogel siliconic de ultimă generație a 3-a generație și sunt concepute pentru utilizare zilnică. Acestea sunt lentile de contact destinate utilizării lunare.

Material de a treia generație - lentilele se bazează pe un material siliconic modern, de a treia generație, cu flexibilitate ridicată. Datorită acestui fapt, acestea se adaptează la ochi și mai repede și sunt cu siguranță mai convenabile în aplicare.

Materialul hidrogel siliconic de înaltă calitate din care sunt fabricate lentilele are o permeabilitate ridicată la oxigen. Prin urmare, acest produs oferă corneei acces constant la oxigen și menține astfel vederea în stare bună.

Datorită faptului că produsul, Eyeye Sil Lens 150, este destinat înlocuirii lunare și utilizării zilnice - acestea au nevoie de o igienă și îngrijire speciala. În fiecare seară, după îndepărtarea lentilelor de pe suprafața ochilor, puneți-le într-un recipient special pentru depozitarea lentilelor de contact - umplut cu un lichid pentru îngrijirea lor, de ex. Din seria Clean Active. Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat, ferit de razele soarelui - sa nu fie la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

114,99 RON


lentile air optix 6 buc
Air Optix Aqua - 6 buc

Air Optix Aqua pentru utilizarea pe tipul zilei, cu grad ridicat de hidratare din hidrogel. Ele pot fi utilizate ocazional în timpul somnului doar 6 nopți pe lună.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson