Freshlook Dimensions 6 buc


159,99 RON
Lentilele Freshlook Dimensions în Optilen.ro

Descriere Freshlook Dimensions

Dioptrie:-8.00 la +6.00
Culoare:Carribean Aqua, Pacific Blue, Sea Green
Raza curbură:8.6
Diametru:14.5

Lentile FreshLook Dimensions

V-ati interesat de lentile ce pot intensifica culoarea deschisa a irisului dvs? Va punem la dispozitie lentilele FreshLook Dimensions, cu ajutorul carora ochii dvs vor deveni mai stralucitori, deoarece inelul exterior confera o amplificare a culorii ochilor.

FreshLook Dimensions face parte din gama de lentile de contact lunare, sferice. Sunt create cu scopul de a fi utilizate pe timp de zi, de aceeea nu recomandam folosirea in timpul somnului. Valabilitatea acestor lentile este de minim 2 ani. Intervalul de dioptrii este intre -8 si +6. Deoarece prezinta un nivel ridicat de apa (55%) fata de alte lentile de contact, lentilele FreshLook Dimensions par naturale si nu creaza disconfort la purtare!

Pentru o ingrijire adecvata, urmariti sfaturile producatorului si utilizati doar solutiile compatibile.

lentile freshlook colorblends 2 buc
Freshlook Colorblends 2 buc

In cazul in care va doriti lentile cu purtare zilnica dar care sa va schimbe culoarea naturala a ochilor, FreshLook ColorBlends este alegerea potrivita.

79,99 RON


lentile air optix colors 2 buc
Air Optix Colors 2 buc

Lentilele Air Optix Colors se prezinta sub forma de lentile atat cu dioptrii cat si fara dioptrii. Cumparati online Air Optix Colors la preturi pentru toate buzunarele!

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson