Freshlook One Day 10 buc


69,99 RON
Lentilele Freshlook One Day în Optilen.ro

Descriere Freshlook One Day

Dioptrie:-6.00 la +0.00
Culoare:Blue, Green, Gray, Pure Hazel
Raza curbură:8.6
Diametru:13.8

Lentile Freshlook One Day

Lentilele de unica folosinta sunt o inventie practica a medicinei moderne, pentru ca ele nu mai au nevoie de solutie de ingrijire pentru lentile, fiind purtate doar o singura zi. Important de mentionat este faptul ca orice persoana care poarta lentile de unica folosinta sa nu le utilizeze mai mult decat permite prospectul.

Vrei sa iti schimbi culoarea ochilor sau sa accentuezi nunata lor naturala? Comanda chiar acum lentile FreshLook One Day. Ele sunt lentile colorate de unica folosinta care combina proprietatile Focus Dailies All Day Comfort cu tehnologia unica de FreshLook ColorBlends.

Sunt confortabile la purtare, pana la sfarsitul zilei, pentru ca au un continut ridicat de apa. Au si margini incredibil de subtiri, oferind o lejeritate crescuta atunci cand le porti. Producatorii au aplicat simultan trei culori pe conturul irisului, care da ochilor un aspect natural. Sunt disponibile in 4 culori: albastru, gri, verde si caprui, fiind atat fara dioptrii, dar si cu dioptrii negative. Alegeti asadar lentile de contact Freshlook One Day! Comandati direct online!

lentile freshlook dimensions 6 buc
Freshlook Dimensions 6 buc

FreshLook Dimensions face parte din gama de lentile de contact lunare, sferice. Sunt create cu scopul de a fi utilizate pe timp de zi, de aceeea nu recomandam folosirea in timpul somnului.

159,99 RON


lentile freshlook colorblends 2 buc
Freshlook Colorblends 2 buc

In cazul in care va doriti lentile cu purtare zilnica dar care sa va schimbe culoarea naturala a ochilor, FreshLook ColorBlends este alegerea potrivita.

79,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson