Ghidul - lentile de contact


lentile de contact colorate pentru purtătorii care nu au nevoie de dioptrii

Lentile de contact colorate pentru purtătorii care nu au nevoie de dioptrii

Lentilele de contact colorate asigură o transformare irezistibilă a culorii ochilor încă din primele momente. Lentile de contact colorate aduc cu sine un înalt salt tehnologic prin fabricarea acestora din materiale pe bază de silicon hidrogel.

Citește mai mult

corecteaza miopia

Cum se corectează mai ușor miopia cu ajutorul lentilor de contact și al ochelarilor?

Corecția cu ajutorul lentilelor de contact prezintă avantaje vizibile, asigurând ochiului un nivel de hidratare corespunzător. În plus, lentilele de contact asigura ochiului o vedere periferică îmbunătățită și pot fi întrebuințate la unele activități sportive, cum ar fi fotbalul, tenisul sau handbalul.

Citește mai mult

adevăruri mituri lentilele de contact

Adevăruri și mituri despre lentilele de contact

Utilizarea lentilelor de contact a stârnit, dintotdeauna, o serie de controverse printre utilizatorii lentilelor de contact. O serie de mituri și controverse printre utilizatorii acestora, mituri care sunt legate, în primul rând, de aplicarea și îndepărtarea lentilelor de contact.

Citește mai mult

parametrii lentilelor de contact

Sfaturi pentru purtătorii de lentile de contact

Utilizarea lentilelor de contact este declanșatoare, în cele mai multe cazuri, de stări tensionate, din cauză că unii pacienți nu sunt complet familiarizați cu modul lor de utilizare, îngrijire și curățare. Așadar, chiar dacă ești novice în ale purtării lentilelor de contact sau utilizezi de foarte mulți ani aceste accesorii, se întamplă des să aibă întrebări practice legate de procedura de folosire a acestora.

Citește mai mult

parametrii lentilelor de contact

Care sunt parametrii lentilelor de contact? Parametrii caracteristici ai lentilelor torice și multifocale

Parametrii lentilelor de contact sunt, practic, indicatorii pe baza cărora opticianul realizează lentilele sau pe baza cărora se plasează comanda personalizată de lentile de contact. Noțiunea de parametru cunoaște o largă răspândire în lumea medicală și se referă la modelitatea în care lentilele de contact ar fi potrivite ochilor tăi, dar și nevoilor de corecție optică a acestora.

Citește mai mult

lentilele de contact sensibilitate oculară

Lentilele de contact zilnice pentru persoanele cu sensibilitate oculară

Tot mai multe persoane se confruntă zilnic cu sensibilitate oculară. Iritațiile, inflamațiile, alergiile, dar și alți factori externi dau întotdeauna de furcă persoanelor care prezintă o sensibilitate relative crescută la acțiunea agresivă a agenților patogeni. Ce este de făcut în acest pentru a preveni reapariția acestor simptome neplăcute? Care sunt beneficiile lentilelor de contact de unică folosință comparativ cu cele destinatate purtării prelungite?

Citește mai mult

lentilele de contact - beneficiile

Lentilele de contact și ochelarii de vedere - beneficiile și dezavantajele

Lentilele de contact, ca accesorii medicale moderne, au strâns, de-a lungul timpului, o serie de laude și critici pe motiv că ar fi incomode, că pot usca ochii.

Citește mai mult

frecvente afecțiuni medicale oftalmologice

Care sunt cele mai frecvente afecțiuni medicale oftalmologice și cele mai indicate tipuri de lentile de contact destinate corecției acestora?

Afecțiunile oftalmologice ocupă, pe zi ce trece, o pondere tot mai mare în rândul afecțiunilor legate de sănătatea publică a societății moderne.

Citește mai mult

magazinul lentile de contact

Magazinul tau online de lentile de contact originale

Suntem furnizori si distribuitori autorizati in Romania a peste 4 milioane de lentile de contact originale, apartinand unor producatori cu o buna reputatie internationala: Bausch&Lomb, Alcon, Johnson&Johnson, Zeiss, Cooper Vision.

Citește mai mult

lentile pentru doua saptamani

Lentile pentru doua saptamani, claritate cu doar un click distanta!

Pentru o eficienta maxima si o imagine cat mai clara, aplicati perechea de lentile pentru doua saptamani dimineata, dupa o spalare, in prealabil, pe ochi si pe maini, pentru a inlatura germenii daunatori si rezidurile proteice.

Citește mai mult

afectiuni trateaza lentilele medicinale

Ce afectiuni trateaza lentilele medicinale?

Cu lentilele medicinale pot fi tratate astigmatismul, miopia si hipermetropia. Aceste afectiuni pot fi tratate cu lentilele medicinale cu dioptrii, insa cu cele terapeutice pot fi tratate si mai multe probleme oculare.

Citește mai mult

aplicarea si indepartarea lentilelor

Aplicarea si indepartarea lentilelor

Purtarea lentilelor de contact necesita foarte multa atentie, deoarece acestea trebuie curatate si ingrijiti, pentru a nu cauza infectii sau alte probleme pentru ochi.

Citește mai mult

avantajele si dezavantajele lentilelor de contact

Avantajele si dezavantajele lentilelor de contact

Daca veti afla avantajele si dezavantajele lentilelor de contact, cu siguranta va veti putea decide mult mai usor asupra dilemei de a purta ochelari sau lentile de contact.

Citește mai mult

lentile corecte dupa diagnostic

Lentile corecte dupa diagnostic

Oricine doreste sa opteze pentru lentilele de contact, au nevoie de acordul unui medic oftalmolog, indiferent ca este vorba despre lentilele de contact medicinale sau estetice.

Citește mai mult

Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson