Lentile de contact Acuvue


Descriere - lentile Acuvue

Ne-am propus sa oferim pacientilor nostri o solutie viabila care sa inlocuiasca cu succes ochelarii de vedere. Confectionate dupa cele mai noi tehnologii, perechile de lentile Acuvue satisfac exigentele de ordin estetic si confort ale pacientilor de toate varstele.

Estetice si comode, gama de lentile Acuvue poate fi intrebuintata in multiple activitati cotidiene. La sport, la serviciu sau chiar in timpul plimbarilor prin aer liber, sa porti o pereche de lentile de contact Acuvue este tot ce iti poti dori, intrucat materialele din care sunt confectionate nu sufera transformari atunci cand sunt supuse conditiilor meteorologice si atmosferice extreme.

Sunt putin afectate de vremea umeda, nu se aburesc si nu limiteaza campul vizual al pacientului!

Compania Johnson&Johnson este lider mondial atat pe piata accesoriilor medicale, cat si a produselor cosmentice. Beneficiind de aportul unor opticieni de renume mondial, creatorii lentilelor de contact Acuvue au fructificat la maxim potentialul imens al materialului hidrofil al lentilelo si au profitat din plin de avantajele noului sistem Hydraclear, pentru a breveta un set de lentile moi de calitate. Astfel, cercetarile din domeniul medical au relevat ca marca de lentile de contact Acuvue ocupa primul lor in topul celor mai performante lentile de contsct moi cu utilizare de unica folosinta!

Concepute atat pentru cei diagnosticati cu miopie, cat si pentru cei care sufera de presbiopie, marca Acuvue ofera o gama de accesorii medicale complete, fapt care a determinat un numar mare de pacienti sa faca o schimbare radical, apeland la accesoriile oftalmologice.

Lentile Acuvue pentru toate tipurile de afectiuni oculare

Incidenta crescuta a afectiunilor oftalmologice i-a indemnat pe creatorii Johnson&Johnson sa inoveze, astfel incat sa acopere intreaga sfera de vicii de refractive ce pot fi corectate cu ajutorul diptriilor.

Ca dealer si importator direct de lentile de contact Acuvue, oferim cea mai diversificata paleta de accesorii medicale (lentile sferice, multifocale torice sau cu un sistem Hydraclear avansat).

  1. Acuvue 1-Day Moist - se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai performante lentile de contact moi de unica folosinta, incorporand, totodata, un filtru modern de protectie contra radiatiilor UVA si UVB. Efectul tehnologiei Lecreon contribuie la retentia lichidului la nivelul suprafetei lentilei pentru un timp indelungat. Materialul acestora impiedica aparitia alergiilor, cat si a depunerilor de proteine sau grasimi.
  2. Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism - este varianta unica a unor lentile de contact torice cu inlocuire zilnica destinata persoanelor cu astigmatism. Versiunea de lentile de comtact Acuvue 1-Dau Moist for Astigmatism mentine mai mereu o senzatie de neted si matasos si sunt o optiune excelenta daca intentionati sa scapati de purtarea permanenta a ochelarilor de vedere.
  3. Acuvue 1-Day Moist Multifocal - este un sortiment de lentile de contact multifocale care corecteaza eficient formele progresive ale unor afectiuni precum miopie sau hipermetropie. Ele au fost clasificate de catre specialisti in categoria accesoriilor medicale “inteligente”, care reduc la minim potentialul aparitiei unor eventuale iritatii sau alergii oculare! Asigura un aport sporit de oxigen intre cornee si mediul ambiental.
  4. Acuvue 1-Day Define - o gama unica in lume de lentile de contact colorate, ce realizeaza o transformare radicala si de lunga durata a coloritului natural al ochilor. Pe stoc avem disponibile doua tipuri de nuante: Natural Sparkle si Natural Shimmer, care ofera oricand o ocazie perfecta de a straluci sub actiunea blanda a razelor solare!
  5. Acuvue 1-Day TruEye - un sortiment de lentile de contact care valorizeaza la maxim aportul si avantajele tehnologiei Hydraclear. Ne ajuta sa ne mentinem, permant, vederea agera si sanatatea de fier a ochilor.
  6. Acuvue Oasys- o combinatie perfecta de neted si confort, dar si de protectie garantata impotriva actiunii agresive a radiatiilor ultra-violete. Fac parte din categoria lentilelor de contact bilunare care contin un agent de umectare revolutionar, Hydraclear Plus.
  7. Acuvue Oasys for Astigmatism - este varianta de lentile torice a lentilelor de contact Acuvue Oasys. Pot fi comandate oricand de pe stocul magazinului nostru!
  8. Acuvue Oasys 1-Day - un model exceptional, cu un grad sporit de permeabilitate a oxigenului si de hidartare.
  9. Acuvue Advance - o formula avansata cu rezultate rasunatoare daca iti propui sa te simti confortabil in fiecare zi.

Daca detineti deja o prescriptie medicala, va invitam sa testati unul dintre modelele de lentile de contact Acuvue!


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson