Lentile de contact Air Optix


Bucurati-va de o vedere perfecta si de ochi sanatosi cu ajutorul unei perechi de lentile de contact Air Optix

Suntem precupati sa oferim, intotdeauna, cumparatorilor nostri fideli, sortimente de accesorii medicale realizate la cele mai inalte standarde, utilizand beneficiile tehnologiilor moderne. Claritatea imaginii, mentinerea sanatatii ochilor si combaterea simptomelor neplacute asociate solicitarilor excesive ale functiei vizuale sunt reprezinta principalele aspecte pe care expertii nostri le au in vedere atunci cand recomanda un sortiment nou de lentile de contact.

Lentile de contact Air Optix redau o noua perspectiva lumii medicale moderne, in sensul ca detin capacitate de a furniza ochilor o cantate de pana la 7 ori mai mare de oxigen, in comparatie cu modelele de lentile traditionale. In plus, noile perechi de lentile de contact Air Optix se bazeaza, in principal, pe o formula avansata, incorporand, intr-un mod cat de poate de profitabil, beneficiile tehnologiei HydraGlyde. Practic, Hydraglyde face parte din categoria tehnologiilor exclusive de hidratare! Aceasta ofera ochilor o stare de prospetime indelungata.

Astfel, lentile de contact Air Optix contin un strat protector ultra-subtire, care asigura o conservare constanta si indelungata a unui nivel optim de hidratare si confort. In felul acesta, va putem simti confortabil si scapa de senzatiile de uscaciune si iritatie ale ochilor, aparute cu predilectie in periadele solicitante, in care sunteti nevoiti sa petreceti timp indelungat in fata biroului.

De remarcat si este si faptul ca toate tipurile de lentile de contact Air Optix sunt proiectate pentru a proteja ochiul de acumularile nedorite de lipide, care ar putea dauna sanatatii vizuale.

Ce modele de lemtile de contact Air Optix va oferim?

Alcon Vision Care este o companie aflata in plina expansiune economica care mentine intotdeauna pasul cu revolutiile lumii medicale. Dintre sortimentele de lentile de contact Air Optix lansate si pe piata din Romania, pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, amintim:

  • Air Optix Aqua - disponibile in cutii cu 6 bucati, acestea sunt cele mai potrivite pentru persoanele care sunt nevoite sa petreaca ore intregi in fata calculatorului si care muncesc sau locuiesc in incaperi unde sunt prezent preponderent factori alergeni. Modelul Air Optix Aqua reprezinta varianta traditionala a lentilelor de contact Air Optix, fiind realizate din material pe baza de hidrogel.
  • Air Optix Night&Day Aqua - este un sortiment mai nou aparut pe piata din Romania de lentile de contact Air Optix, propuse pacientilor care doresc sa poarte accesoriile atat pe timpul zilei, cat si pe durata noptii. Asadar, noile modele de lentile de comntact Air Optix Night&Day Aqua se inscriu, cu siguranta, in randul optiunilor uriase aflate la dispozitia pacientilor care isi propun sa isi contureze un program stabil de purtare a accesoriilor oftalmologice in contextul unei vieti active si aglomerate.
  • Air Optix HydraGlyde - aparute pe piata in noiembrie 2016, propun o formula avansata de lubrifiere si hidratare pentru un timp indelungat. Corecteaza cu usurinta principalele afectiuni oftalmologice sferice, iar suprafata materialului este intotdeuna soft. Incorporeaza tehnologia avansata Moisture Matrix, unica in lume!
  • Air Optix Aqua Multifocal - lentile originale, realizate predominant din material silicon-hidrogel, produc un efect de oxigenare de pana la 5 ori mai mare decat in cazul lentilelor obisnuite. Nu detin un filtru UV, insa se doresc a fi o formula speciala destinata pacientilor cu afectiuni progresive, indeosebi prezbiopia!
  • Air Optix for Astigmatism - disponibile in cutii cu cate 6 bucati, reprezinta cea mai buna solotie pe care prodicatorul o poate oferi in materie de lentile torice. Cu un continut de apa de 33%, lentilele de contact Air Optix pentru astigmatism combat cele mai frecvente simptome asociate acestei afectiuni intalnite frecvent in randul tinerilor.
  • Air Optix Colors - daca va propuneti sa realizati o transformare spectaculoasa a ochilor, va punem la dispozitie o gama variata de lentile de contact Air Optix colorate. Aveti oportunitatea, asadar, de a alege una dintre multiplele nuante de albastru, verde, gri, auriu mai maro.

Lentilele de contact Air Optix sunt originale, destinate persoanelor care au indicatii de la un medic oftalmolog. Folosirea sau schimbarea lentilelor fara aprobare de la oftalmolog este un risc care nu se merita asumat.

Sunt usor de purtat, iar ca sa le pastrezi nu trebuie decat sa tii cont de recomandarile pe care le gasesti in manualul de utilizare. Nu trebuie sa porti lentilele dupa perioada de expirare, ca sa nu iti pui in pericol sanatatea.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson