Lentile de contact Alcon


Alcon: inovatie si tehnica revolutionara intr-o gama completa de lentile de contact originale

Alcon, unul dintre producatorii de top de lentile de contact si accesorii medicale oftalmologice la nivel mondial se remarca, odata cu fiecare noua lansare, prin inovare si printr-o tehnica revolutionara aplicata produselor sale. In propriile laboratoare, prestigiosul producator de lentile de contact desfasoara, pe langa activitatile obisnuite de productie, si o serie impresionanta de activitati de cercetare. In acest fel, concernul texan contribuie, in mod substantial, la gasirea si oferirea clientilor sai a celor mai bune solutii optice dintre cele disponibile pe piata din domeniu.

Datorita profesionalismului si muncii continue a opticienilor sai, intreaga gama de lentile de contact Alcon se caracterizeaza, in primul rand, prin respectarea celor mai riguroase standarde de calitate. In al doilea rand, producatorul s-a precupat si de asigurarea completa a sanatatii si ingrijirii ochilor, astfel incat setul de lentile de contact Alcon, indiferent de marca, este insotit si de solutii multifunctionale compatibile, pentru ingrijirea corecta a tuturor tipurilor de lentile si accesorii medicale existente pe piata.

Alcon: solutii profesioniste de lentile de contact moi

De-a lungul profitabilei sale activitati, Alcon s-a preocupat, intotdeauna, sa ofere o gama completa de lentile de contact revolutionare, care sa acopere si sa garanteze sanatatea si siguranta ochilor tuturor pacientilor sai, pentru intreaga sfera a celor mai frecvent intalnite afectiuni oculare.

Astfel, intreaga colectie de lentile de contact Alcon cuprinde, printre altele, lentile sferice, toric, progresive si colorate, care ofera o vedere excelenta in orice conditii din mediul ambient interior si exterior. Tipurile de lentile de contact Alcon, sunt destinate, in functie de indicatiile producatorului inscrise in prospectul din ambalajul acestora, inlocuirii zilnice, sau folosirii pentru o perioada mai indelungata de timp. Mai exact, nelipsite din colectia de lentile de contact Alcon fac parte accesoriile cu inlocuire saptamanala, bi-lunara, lunara, trimestriala sau anuala!

Setul de lentile de contact Alcon sunt potrivite, deci, fiecarui pacient in parte, intrucat parametri sai principali, cum ar fi putere, diametrul si curbura se pot personaliza, cu usurinta, in functie de reteta prescrisa de catre medicul oftalmolog.

Stim ce inseamna calitatea lentilelor de contact Alcon pentru pacientii nostri!

Avand specialisti cu o bogata experienta in industria oftalmologica, realizam, pe deplin, cat de importanta este calitatea lentilelor de contact Alcon pentru satisfactia clientilor nostri! De aceea, nu ne sfiim sa comercializam, de mai bine de 10 ani, cu succes recunoscut pe plan european, intreaga gama de lentile de contact Alcon. Din categoria Alcon, va oferim marci de accesorii medicale extreme de cunoscute dvs, cum ar fi Air Optix Aqua, Air Optix HydraGlyde, Air Optix Color, Air Optix Day&Night Aqua, Air Optix Aqua Multifocal, Air Optix for Astigmatism, Dailies Total 1, Dailies Total 1 Multifocal, Dailies AquaComfort Plus, Dailies AquaComfort Plus Toric, Dailies AquaComfort Plus Multifocal sau FreshLook One Day.

Pentru cei pasionati si atrasi, in mod particular, de lentile de contact colorate, magazinul nostrum online va pune la dispozitie sortimentele de lentile din colectia Freshlook, Freshlook Colorblends si Freshlook Dimensions. Aceasta va pot intensifica, intr-o clipita, si fara mari eforturi, culoarea irisului dvs!

Asadar, va invitam sa profitati de ofertele noastre de preturi la sortimentele de lentile de contact Alcon si sa achizitionati direct, cu doar in simplu click, produsele disponibile pe stoc!


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson