Lentile de contact AquaView


Descoperă gama de lentile AquaView - Pentru o vedere clară și confortabilă

AquaView este o marcă de renume mondial în producția de lentile de contact. Aceasta oferă o gamă largă de lentile de contact pentru diferite tipuri de vicii de refracție, inclusiv lentile pentru miopie, hipermetropie și astigmatism. Aceste lentile sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cu un design avansat, care oferă confort, claritate și protecție pentru ochii tăi.

Lentilele de contact AquaView Daily sunt lentile zilnice, care trebuie înlocuite în fiecare zi. Acestea sunt perfecte pentru persoanele care preferă confortul și igienă oferite de lentilele de contact zilnice. Lentilele AquaView Daily sunt realizate dintr-un material moale și flexibil, care se adaptează ușor la forma ochiului, oferind o senzație de confort pe tot parcursul zilei.

Alege lentilele potrivite pentru tine - de la lentile sferice la lentile multifocale

Lentilele de contact AquaView Monthly sunt lentile sferice, care corectează miopia sau hipermetropia. Aceste lentile sunt disponibile în diferite dioptrii, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor tale de vedere. Lentilele AquaView Monthly sunt realizate din hidrogel siliconic, un material moale și permeabil la oxigen, care protejează ochii și asigură hidratarea acestora pe durata întregii zile.

Lentilele de contact AquaView Toric sunt lentile speciale, care corectează astigmatismul. Aceste lentile au un design avansat, care asigură o poziționare corectă pe ochi, indiferent de mișcările acestuia. Lentilele AquaView Toric sunt realizate din același material de calitate ca și lentilele sferice, oferind confort și protecție pentru ochi.

Lentilele de contact AquaView Multifocal sunt lentile speciale, care corectează presbiopia. Aceste lentile oferă o vedere clară și precisă la distanțe diferite, permițându-i să vezi atât obiectele aflate în apropiere, cât și cele aflate la distanță. Lentilele AquaView Multifocal sunt realizate dintr-un material moale și permeabil la oxigen, care protejează ochii și asigură hidratarea acestora.

Rezumând, AquaView oferă o gamă largă de lentile de contact pentru a satisface nevoile diferite ale ochilor tăi. Indiferent dacă ai miopie, hipermetropie, astigmatism sau presbiopie, lentilele AquaView sunt proiectate pentru a oferi confort, claritate și protecție pentru ochii tăi. Consultă medicul oftalmolog pentru a determina care sunt lentilele potrivite pentru tine și a începe să vezi lumea clar și precis.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson