Lentile de contact Bausch&Lomb


Lentile de contact Bausch&Lomb: o alternativa viabila si confortabila la traditionalii ochelari de vedere

Sortimentul de lentile de contact Bausch&Lomb poate fi considerat drept o alternativa viabila si confortabila daca te-ai hotarat sa renunti la purtarea perechii de ochelari de vedere si faci o tranzitie cat mai rapida catre noile accesorii medicale moderne.

Ca particularitate, intreaga gama de lentile Bausch&Lomb se remarca prin claritatea si imbunatatirea vizibila a performantelor vizuale. Imbunatatirea continua a calitatii produselor Bausch&Lomb a permis, pe langa largire sferei si tipurilor de accesorii oferite pacientilor de toate varstele, si corectarea mult mai rapida, si intr-un mod mai confortabil, a problemelor de vedere!

Mai mult, noile modele de lentile de contact Baush&Lomb, configurate special pentru a se plia perfect conturului anatomic al ochiului uman, contin o cantitate de 5 ori mai mare de oxigen comparativ cu traditionalele perechi de ochelari de vedere. Din aceste motive, acestea devin practice in momentul in care sunt utilizate, iar imbunatatire claritatii imaginii va fi constatata de catre pacient chiar de la primele purtari.

Lentilele de contact Bausch&Lomb: accesorii moderne cu personalitate

Cu o experienta de peste un deceniu in comercializarea de accesorii medicale in spatiul online, dar si prin intermediul magazinelor fizice existe in toate Europa, ne mandrim sa fim in topul celor mai importanti dealeri de lentile de contact Bausch&Lomb din Romania!

Bausch&Lomb a lansat, in ultima perioada un set de lentile de contact lunare cu personalitate, care acopera complet nevoile pacientilor care sufera de astigmatism, miopie sau hipermetropie, cat si cerintele continue ale pacientilor care se confrunta cu forme progresive ale defectelor de vedere.

Asadar, Bausch&Lomb a creat, special pentru dvs, gama de lentile de contact lunare de ultima generatie aparute sub marci renumite international, precum PureVision sau SofLens. Acestea sunt lentile moi sferice sau toric, insa sunt dispobibile pe stocul magazinului nostru si in versiunea accesoriilor multifocale!

Anual, Bausch&Lomb inregistreaza vanzari record pe baza noilor tipuri de lentile de contact PureVision, PureVision Toric, si, mai nou, PureVision Multifocal. Mai mult, producatorul newyorkez de lentile de contact a lansat, recent, si versiunea PureVision 2 HD, un sortiment de accesorii oftalmologice revolutionare, care asigura o vedere impecabila, la nivel high definition, la orice distanta. Lentilele PureVision 2 HD sunt disponibile, pe site-ul nostru, si in varianta pentru astigmatism, dar si in cea dedicate pacientilor de varsta a doua si a treia care au fost diagnosticati cu presbiopie.

Din categoria de lentile soft comercializam, cu succes, si gama de lentile lunare SofLens, eficiente atunci cand vine vorba despre purtarea accesoriilor oftalmologice in condii atmosferice extreme. Acestea propun pacientilor o formula imbunatatita dar si un material hidrofil performant care elimina senzatiile de uscaciune a ochilor. Din gama SofLens, distribuim, direct catre dvs, prin intermediul spatiului virtual, modele SofLens 59, SofLens 38 si SofLens 66, versiunea de lentile torice conceputa pentru a fi utilizate de catre persoanele astigmatice.

Tehnologia Comfort Moist este promovata de catre noi direct pe piata romaneasca prin intermediul sortimenetelor de lentile de contact SofLens Daily Disposable, un tip de lentile Bausch&Lomb asferice, confortabile chiar si in cazul luminozitatii precare. Prin efectul High Definition, noile accesorii estompeaza efectul de ceata, in timp ce materialele de ultima generatie nu permit instalarea rapida a depozitelor de proteine de pe suprafata acestora.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson