Lentile de contact Biofinity


Descriere - lentile Biofinity

CooperVision este unul dintre producatorii de top de accesorii medicale performnate, producator de lentile de contact Biofinity.

Gama de lentile Biofinity se inscrie in categoria lentilelor premium cu performante incredibile de-a lungul a peste un deceniu de teste si utilizari in randul pacientilor din intreaga lume. Sunt lentile asferice, care detin o excelenta capacitate de a imbunatati claritatea si calitatea imaginilor atat la aproape, cat si la distanta.

Din punct de vedere al duratei de utilizare, indicatiile producatorului si ale specialistilor nostri recomanda folosirea lentilelor Biofinity pe o durata care sa nu depasesca 30 de zile.

Marca de lentile de contact Biofinity a propus lumii medicale o noua tehnologie care a produs furori in intreaga lume. Aquaform este, de fapt, combinatia ideala intre un nivel mediu de hidratare si o cantitate maxima de oxigen care poate patrunde la nivelul suprafetei lentilei, o tehnologie integrata cu multiple beneficii in ceea ce priveste sanatatea ochilor.

Astfel, moleculele de apa retin apa in lentila, materialul acesteia transformandu-se intr-un hidrofil, matasos si rezistent la depunerile de depozite si murdarii.

Lentile asferice pentru vederea de aproape si de la departare

In lumea medicala, foarte putini producatori de accesorii oftalmologice au avut curajul de a lansa pe piata modele de lentile premium capabile sa corecteze eficient atat vederea de aproape, cat si cea de la departare. Acest fapt se datoreaza, indeosebi, suprafetei optime din spatele lentilei, oferind, totodata, un contrast avansat.

De asemenea, gama completa de lentile de contact Biofinity imbunatateste, inca dupa primele purtari, claritatea si calitatea imaginii.

Totodata, Biofinity confera si un echilibru perfect intre un nivel mediu de hidratare (48%) si o cantitate mare de oxigen care patrrunde la nivel suprafetei lentilei. In felul acesta, se poate afirma chiar ca producatorul a gasit reteta ideala pentru a combate, inca de la primele simptome, iritarea, uscaciunea oculara si privarea corneei de oxigen.

Lentile de top cuprinse intr-o paleta diversificata de sortimente

Multumita muncii si eforturilor depuse de catre opticienii CooperVision, Biofinity s-a remarcat, de-a lungul timp, drept o marca de top de accesorii medicale. Practic, pacientii au la dispozitie o paleta diversificata de sortimente de unde pot alege, in functie de recomandarile medicale!

Stocul magazinului nostru cuprinde modele de lentile Biofinity sferice (Biofinity), torice (recomandate persoanelor cu astigmatism - Biofinity Toric) si multifocale (indicate in cazul formelor progresive de presbiopie - Biofinity Multifocal).

Daca detineti deja o prescriptie din partea medicului dvs oftalmolog, specialistii nostri va recomanda calduros sa achizitionati online unul dintre modele de lentile de contact Biofinity, adecvate afectiunii de care suferiti! Va asiguram de livrarea in cel mai scurt timp a produselor, in functie de disponibilitatile din stoc!

Acestea sunt lentile de contact premium cu performante extraordinare, fiind una dintre cele mai avansate lentile de contact din punct de vedere al tehnologiei. Daca in trecut, medicii recomandau sa dati jos lentilele de contact pe durata noptii, lentilele Biofinity se pot purta atat ziua cat si noaptea pana la 30 de zile.

Acestea sunt facute dintr-un material de ultima generatie, care se numeste Aquaform si care permite trecerea unei cantitati foarte mari de oxigen prin lentila. In acest fel se evita foarte bine iritarea si privarea corneei de oxigen.

Totodata, datorita combinatiei perfecte intre apa si nivelul ridicat al oxigenului, pur si simplu vei uita ca porti lentile de contact. In acelasi timp, moleculele de apa retin apa in lentila transformand materialul intr-unul hidrofil, moale, rezistent la deshidratare si depuneri de proteine. In plus, ele sunt recomandate si persoanelor cu astigmatism (Biofinity Toric) sau presbiopiei (Biofinity Multifocal).


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson