Lentile de contact Biomedics


Lentile de contact Biomedics

Lentilele de contact Biomedics sunt produse de CooperVision, al treilea cel mai mare producător de lentile de contact moi din lume. Fondată în 1980 și cu sediul în Pleasanton, CA, CooperVision produce o gamă largă de lentile cu diverse programe de înlocuire. Pe lângă contactele Biomedics, CooperVision produce contacte Biofinity, Proclear și Avaira. Contactele Biomedics sunt concepute pentru purtătorii cu nevoi specifice de corectare a vederii și care preferă un program convenabil de înlocuire. Dacă sunteți în căutarea de lentile asferice, lentile torice sau lentile care reziste la uscăciune, linia de lentile de contact Biomedics de la CooperVision ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.

Lentile pentru nevoi diferite

Lentilele de contact biomedicale vin în multe forme diferite pentru a se potrivi multor nevoi diferite. Contactele Biomedics XC sunt o alegere excelentă pentru purtătorii de lentile de contact care doresc să se asigure că lentilele lor rămân umede și confortabile toată ziua. CooperVision se bazează pe tehnologia PC pentru a atrage apa către ochi și pentru a menține lentilele de contact hidratate și proaspete pe tot parcursul zilei. Prescurtarea de la fosforilcolină, PC este un material care se găsește în mod natural în membranele celulare umane. Din acest motiv, contactele Biomedics XC rămân confortabile pe toată perioada purtării, menținând ochii umezi. Lentilele de contact Biomedics XC sunt oferite într-un program de înlocuire de două săptămâni, ceea ce înseamnă că va trebui să înlocuiți lentilele de contact o dată la două săptămâni. Dacă preferați să purtați lentilele de contact într-un program zilnic de înlocuire, există Biomedics 1 Day.

Lentile revoluționare

Biomedics 55 Premier este o lentilă de contact asferică concepută pentru a controla aberația sferică a lentilei și a ochiului. Aberația sferică este incapacitatea unui obiectiv de a focaliza lumina pe un punct comun. Contactele Biomedics 55 Premier sunt optimizate pentru a focaliza cu precizie lumina, rezultând o calitate a imaginii mai clară, mai clară și mai clară, indiferent de prescripția dumneavoastră. În plus, prin utilizarea unui design cu margini rotunjite, aceste contacte oferă un confort deosebit. Pentru cei care doresc sau au nevoie de contacte confortabile cu conținut mai scăzut de apă, încercați Biomedics 38.

Biomedics pentru persoanele cu astigmatism

CooperVision oferă, de asemenea, lentile Biomedics Toric pentru pacienții cu astigmatism. Datorită marginii cizelate și a performanței stabile, această alegere moale de hidrogel este o alegere excelentă pentru a corecta efectele cauzate de astigmatism. Dacă aveți astigmatism și căutați lentile de contact de calitate într-un program convenabil de înlocuire de două săptămâni, lentilele Biomedics Toric sunt alegerea pentru dvs.

Satisfacție maximă și livrare rapidă

Cu orice produs din linia de produse Biomedics, vă puteți aștepta la o experiență premium de purtare de la un nume de încredere în îngrijirea ochilor, CooperVision. Comandați lentile de contact marca Biomedics de pe lentile.info și bucurați-vă de retururi fără probleme, livrare rapidă și o garanție de satisfacție la orice pas, indiferent ca ești sportiv de performanță sau om de afaceri care își petrece toată ziua la birou.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson