Lentile de contact Clariti


Lentile de contact Clariti: o formula noua de accesorii disponibila pe piata romaneasca

O noua gama de accesorii medicale isi propune sa cucereasca Romania! Este vorba despre noile tipuri de lentile de contact Clariti, produse de catre Cooper Vision. Noile lentile sunt fabricate din material Somofilcom A, o combinatie perfecta de hidratare si oxigenare la nivelul ochilor! Cu un continut foarte ridicat de apa, de 56%, acestea au capacitatea de a pastra un nivel contant de lichid pe toata durata zilei.

Lentilele de contact Clariti se mai remarca si prin patentarea, la nivel international, a unei noi formule revolutionare: AquaGen. De asemenea, lentilele se caracterizeaza printr-un design predominant asferic si printr-o forma rotunjta a marginii posterioare, totul fiind proiectat pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de un confort exceptional si de o vedere la superlative.

In plus, prin faptul ca sunt echipate cu un filtru UV extrem de performant, lentilele de contact Clariti reprezinta, intotdeauna, o varianta de luat in calcul atunci cand recomandam pacientilor o solutie de accesorii oftalmologice care se protejeze ochii de efectele negative ale radiatiilor ultraviolete!

Care sunt cele mai populare modele de lentile de contact Clariti

SAUFLON vine, de fiecare data, cu cele mai bune solutii de accesorii pentru a se mentine in topul unei piete tot mai asaltate de nevoile cumparatorilor! Din stocurile noastre puteti comanda, asadar, cele mai moderne sortimente de lentile de contact Clariti, care ofera o noua perspectiva asupra claritatii imaginilor:

  • Clariti 1 Day - reprezinta varianta clasica de lentile de contact de unica folosinta, care integreaza o tehnologie premium si un nivel ridicat de transfer al oxigenului catre cornee. Trateaza eficient miopia, hipermetropia si sunt disponibile in pachete de 30 de bucati, pentru a oferi stabilitate si confort pe durata intregii luni. Lentile de contact Clariti 1-Day sunt create dintr-un material hidrofil ultra-performant, iar continutul de apa este de 58% si sunt echipate cu filtru UVA si UVB.
  • Clariti Elite - sunt lentile sferice prevazute cu o formula elite de corectare a principalelor afectiuni oculare. Se pot achizitiona cu un simplu click, direct de pe site-ul nostru, fiind comercializate in pachete cu 3 bucati. Sunt destinate atat pacientilor care sufera de forme usoare ale defectelor de vedere, cat si celor care se confrunta cu forme severe. Stocul nostru de lentile de contact Clariti cuprinde produse ale caror dioptrii sunt cuprinse intre -10 si +8.
    Asadar, va invitam cu prescriptia eliberata de catre medicul oftalmolog pentru a beneficia de toate avantajele oferite de catre accesoriile medicale de ultima generatie.
  • Clariti 1 Day Toric - sunt cea mai noua optiune de accesorii destinate exclusiv persoanelor diagnosticate cu astigmatism.Sunt dotate cu un filtru protector care stopeaza efectele negative ale radiatiilor ultraviolete. Asigura o transmisibilitate de 57dk/t si prezinta un continut de apa de 56%.
  • Clariti 1-Day Multifocal - accesorii medicale perfecte pentru formele progresive ale afectiunilor oftalmologice! Prezinta rezistenta mare la deshidratare, iar materialul din care sunt realizate impidica depunerile de proteine si grasimi!

Nu ezitati sa contactati specialistii nostri daca aveti nelamuriri privind modul de utilizare sau procedura de comanda si livrare!


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson