Lentile de contact colorate


Descriere - lentile colorate

Lentilele de contact colorate sunt solutia pentru persoanele care doresc sa isi schimbe culoarea ochilor. Aceste tipuri de lentile sunt din ce in ce mai cunoscute, astfel tot mai multi oameni apeleaza la ei. Inainte de a incepe sa purtati lentile de contact colorate, ar trebui sa aflati cateva informatii despre ele.

Ce sunt lentilele de contact colorate?

Lentilele colorate ofera posibilitatea de a schimba culoarea ochilor, oricand. Sunt disponibile lentile colorate cu sau fara dioptrie, adica pot fi folosite atat de catre persoanele fara probleme de vedere, cat si de cele care au nevoie de imbunatatirea vederii.

Dintre ce tipuri de lentile colorate se poate alege?

In functie de preferinte, se poate alege dintre lentile colorate cu tenta de vizibilitate, lentile colorate nuantatoare si lentile colorate opace. Diferentele dintre acestea sunt ca prima este disponibila in nuante de verde si bleu deschis si astfel poate fi observata mai usor in timpul aplicarii si indepartarii. A doua nu schimba culoarea ochilor, ci doar intensifica culoarea naturala, in timp ce lentilele opace sunt cei care schimba total culoarea ochilor.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson