Lentile de contact colorate


Descriere - lentile de contact colorate

Lentilele de contact colorate sunt solutia pentru persoanele care doresc sa isi schimbe culoarea ochilor. Aceste tipuri de lentile sunt din ce in ce mai cunoscute, astfel tot mai multi oameni apeleaza la ei. Inainte de a incepe sa purtati lentile de contact colorate, ar trebui sa aflati cateva informatii despre ele.

Pentru că ne gândim, nu doar la sănătatea ochilor dvs., ci si la aspectul lor, cât și la modul în care vă propuneți sa arătați cu prilejul unor evenimente importante la care luați parte, lansăm, special pentru clienții noștri fideli, gama de lentile de contact colorate.

Ce sunt lentilele de contact colorate?

Așa cum le zice și numele, lentile de contact colorate sunt, fără doar și poate, cea mai bună opțiune pentru persoanele care intenționează să își definească, mai bine, culoarea ochilor. Și, de ce nu, să aibă o apariție suprinzătoare pentru cei apropiați, indiferent dacă sau nu nevoie de corecții optice!

Lentilele de contact colorate: între modernism și nevoia de corecție optică

Mărcile de lentile de contact colorate nu sunt altceva decât o combinație perfectă între culoare, un material (silicon hidrogel) cu proprietăți superioare de transmisibilitate a oxigenului pentru ochii care arată sănătos și se simt sănătoși și o tehnologie unică a suprafeței din plasmă, care permite purtătorului utilizarea confortabilă a lentilelor.

De ce sa alegi o pereche de lentile de contact colorate?

V-ați dori ochi albastri sau căprui? Aveți posibilitatea de a-i schimba și in verde sau chiar negru! Este suficient să se utilizeze, de exemplu, un set lentile de contact cu model "ochi de pisică" pentru a fi în ton cu tema unui eveniment special. În acest sens, nu este necesar să apelați la tehnicile moderne și sophisticate ale unei intervenții chirurgicale a pentru a vă schimba culoarea ochilor, deoarece este suficient să purtați o pereche de lentile de contact colorate cu o culoare speciala sau design ingenios.

Așadar, acum ai tot atâtea motive pentru a alege o pereche nouă din cele mai populare mărci de lentile de contact colorate:

  • pot fi purtate fără restricție, chiar dacă nu aveți nevoie de corecție optică, caz în care nu vă este necesară o prescripție medicală. Pur și simplu, trebuie doar să selectați modelul de lentile de contact colorate preferat, iar la dioptrii selectați valoarea 0;
  • definesc mai bine culoarea irisului, astfel încât ochii dvs. vor arăta mai strălucitor, iar culoarea irisului va deveni mai pronunțată;
  • aveți la dispoziție o sumedenie de culori din care să alegeți, plecând de la nuanțele deschise de verde sau albastru, până la culori mai puțin convenționale sau cunoscute, cum ar fi: Honey, Pure Hazel, Gray, Sterling Gray, Green, Gemstone Green, Blue, Brilliant Blue, Brown, ori Natural Shimmer sau Natural Sparkle. Ce mai! Puteți arăta ca o adevarată divă la orice eveniment special, fie că vi s-a recomandat sau nu să portați dioptrii!
  • plus de hidratare pentru ochi- spre deosebire de ochelarii de vedere sau de ochelarii de soare, orice model de lentile de contact colorate mai prezintă un atu, și anume, acela de a oferi o mari bună hidratare ochilor. De exemplu, în cazul lentilelor de contact FreshLook Dimensions, conținutul de apă este de 55%.

Lentile de contact pentru ochi de culoare deschisă

Alegerea modelului de lentile de contact colorate pe care le doriți să le purtați depinde, evident, de mai mulți factori, cum ar fi culoarea părului ori nuanța pielii. De asemenea, este influențată și de tipul de look pe care vi-l propuneți să îl obțineți: subtil și natural, ori atractiv și dramatic.

Pentru ochii deschiși, este de preferat să alegeți nuanțele de verde sau albastru. Dacă însă vă doriți un look dramatic și șarmant, o combinație albastru-roșu sau maro deschis ar fi o alegere potrivită. În cazul ochilor de culoare închisă sau negri, coloritul va fi pus în evidență prin nuanțe de violet, brown honey sau, de ce nu, hazel.

Tipuri de lentile de contact colorate pe care vi le putem oferi

Acuvue 1-Day Define, FreshLook One Day, Air Optix, Colors, FreshLook Colorblens și FreshLook Dimensions sunt cele mai populare, și, totodată, recomandarea noastră în materie de lentile de contact colorate!

Așadar, dacă vă doriți niște ochi în culori asemănătoare mărilor sa oceanelor, precum Caraibe Aqua, Pacific Blue ori Sea Green, vă stăm la dispoziție pentru cea mai bună alegere!


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson