Lentile de contact Dailies


Lentilele de contact Dailies - siguranta si confort la superlativ

Venim in intampinarea dvs cu un cele mai noi sortimente de lentile de contact Dailies, care, pe langa redefinirea conceputului despre accesoriile medicale, asigura cel mai inalt standard de confort si siguranta. Ca experti in medicina de profil, oferim solutii moderne si eficiente pentru a scapa de problemele cu care va confruntati zilnic, si anume iritatiile, uscaciunea si usturimea ochilor.

In viziunea noastra, dar si a specialistilor cu o buna reputatie din intreaga lume, Dailies fac parte din acea gama de accesorii destinate corectarii afectiunilor oculare care se remarca printr-un design subtire, dar extrem de atractiv. Din aceste motive, gama completa de lentile de contact Dailies redefineste aspectul exterior, dand, in plus, si o nota de profunda discredie in momentul in care sunt purtate. Astfel, este mai usor sa beneficiezi de corectia optima a viciului de refractie cu care te confrunti, si, de asemenea, sa ai o prezenta surprinzatoare in fata colegilor de serviciu, rudelor sau prietenilor.

Lentile de contact Dailies - pentru orice tip de afectiune, la preturi fara concurenta

Incercam sa fim mereu competitivi pe piata accesoriilor oftalmologice. Din aceste considerente, punem calitatea si satisfactia clientului pe primul plan. Astfel, puteti achizitiona rapid orice sortiment de lentile de contact Dailies, beneficiind de preturile de nerefuzat, indiferent de sortimentul de lentile alese.

Pentru un plus de confort si hidratare la nivelul ochilor, va recomandam produsele Dailies AquaComfort Plus, marca inregistrata a unuia dintre cei mai mari producatori de lentile de contact din lume, Alcon. Create dintr-un material cu o mare putere de retentie a apei, acestea se potrivesc perfect conturului anatomic al ochilor, ceea ce inseamna ca se fixeaza perfect pe ochi de la inceputul purtarii si pana la inlocuirea lor.

Lentilele Dailies AquaComfort Plus combina gradul ridicat de apa prezent la nivelul materialului compozit, cu cei trei agenti de umezire care alcatuiesc un sistem unic, Triple Action Moisture. Rezultatul este suprinzator, lentilele indeplinind, simultan, trei functii: umezire, hidratare si improspatare, impreuna asigurand intreg confortul zilnic.

Totul este mai simplu cu noile produse Dailies Total 1, o noua formula revolutionara, mai apropiata de nevoile pacientilor care prezinta iritatii in zona ochilor! Recomandam lentilele de contact Dailies Total 1 tuturor pacientilor care duc un stil de viata activ, care prefera accesoriile cu inlocuire zilnica si doresc sa profite din plin de beneficiile tehnologiei Smart Tears. Practic, prin continutul de 80% de la suprafata lentilei si a fosfatidilcolinei, substanta care intra in componenta materialului din componenta lentilei, Dailies Total 1 suplinesc definitul de lacrimi, care umezesc ochii. Produsele sunt destinate persoanelor trecute de prima tinerete, la care efectele prebiopiei sunt deja resimtite!

Pacientilor diagnosticati cu astigmatism le punem la dispozitie varianta de lentile de contact Dailies AquaComfort Plus Toric, un sortiment de lentile cilindrice care ajuta la corectarea rapida a curburii de la nivelul cornneei. Asadar, Dailies AquaComfort Plus Toric sunt accesoriile de care aveti nevoie in fiecare zi. Veniti cu prescriptie de la medicul specialist, iar noi va livram in cel mai scurt timp, pereche de lentile potrivita!


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson