Lentile de contact Eyeye


Lentile de contact Eyeye

Marca Barnaux Healthcare este producătorul lentilelor de contact Eyeye, înainte de toate, a soluțiilor și a compreselor cu extract de castravete ce aparțin acestei mărci. Lentilele de contact Eyeye contribuie la corectarea eficientă a defectelor de vedere și asigură calitatea impecabilă a vederii. Produsele pentru îngrijire Eyeye permit păstrarea adecvată și îngrijirea regulată a lentilelor de contact Eyeye.

Alături de sortimentele de lentile de contact IMAXX, producătorul a lansat pe piață formula completă de îngrijire de soluții Eyeye, special adaptate accesoriilor fabricate din materiale pe baza de silicon-hidrogel. Ele conțin un set complet de antioxidanți și vitamine care asigură acuitatea vizuală și sănătatea ochilor. În compoziția lor se află:

  • Carnozina - substanță activă ce sprijină mecanismul natural de apărare a corneei împotriva efectului nociv a al radicalilor liberi;
  • Provitamina B5 - protejează și ajută proprietățile de auto-regenerare a celulelor corneei deteriorate;
  • Hialuronat de sodiu - substanță naturală care hidratează ochiul, protejează membrana cojii lacrimale și limitează evaporarea care se poate provoca prin uscarea lentilei și a ochiului.

Seria lentilelor de contact Eyeye BIOXY este formată din lentile de contact lunare și cu utilizarea de unică folosință confecționate din material hipoalergenic și bio-component. Ele asigură un confort natural la purtarea pe durata întregii zile. Materialul care este folosit la producerea lentilelor de contact Eyeye din seria BIOXY este neionic. Deci, mai puține depuneri și murdărie sunt prezente pe suprafața lentilei. Lentilele de contact Eyeye BIOXY au o formă sferică, iar marginile lor sunt rotunjite. Sunt extrem de permeabile, nu provoacă iritații ale ochilor sau distorsionarea imaginii. Nivelul lor de hidratare se ridică la 57%.

Căror pacienți le sunt recomandate lentilele Eyeye?

Produsele Eyeye, cât și lentilele de contact, soluțiile sau compresele cu extract de castravete aparținând acestei mărci sunt destinate persoanelor care se preocupă intens de sănătatea ochilor lor și care doresc, în același timp, să-și corecteze problemele de vedere cu ajutorul lentilelor de contact. Lentilele de contact Eyeye sunt concepute pentru persoanele care au diferite probleme de vedere, precum astigmatismul, miopia sau astigmatismul.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson