Lentile de contact Freshlook


Lentile de contact Freshlook sau cum sa te simti fresh cu o pereche noua de lentile colorate de ultima generatie

Sa te simti intotdeauna fresh cu noua ta pereche de lentile de contact este un lucru dezirabil, iar prospetimea sa rasfrange direct asupra sanatatii, vitalitatii si capacitatii vizuale de a percepe corect obiectele pozitionate atat la apropiere, cat si la departare.

Prin intermediul magazinului nostrum online, vei invata ce inseamna cu adevarat conceptul de privire “fresh”, odata cu achizitionarea noilor sortimente de lentile Freshlook, destinate celor care urmaresc sa profite, din plin, de pe urma tehnicii medicale moderne si sa se bucure, in acelasi timp, de o schimbare naturala a nuantei irisului.

In acest sens, specialistii nostri iti propun o gama completa si unica de lentile Freshlook, de unica folosinta sau cu inlocuire lunare. Astfel, ochii tai vor arata irezistibil, iar privirea va atrage cu siguranta atentia celor mai curiosi admiratori.

Asadar, Freshlook a lansat, special pentru tine, sortimente deosebite de accesorii oftalmologice de ultima generatie, pentru a avea parte, in acelasi timp, de corectare optima a afectiunii cu care te confrunti, dar si pentru a te bucura, de o transformare miraculoasa a coloritului ochilor tai!

Lentile de contact Freshlook - accesorii cu functii complete pentru fiecare pacient

De pe stocul magazinului nostru, poti comanda, oricand iti doresti, urmatoarele marci de lentile Freshlook:

  1. Freshlook ColorBlends - realizate cu multa delicatete si pasiune din revolutionarul material hidrofil Phemfilcon A, gama de lentile Freshlook ColorBlends propune cea mai moderna marca de lentile colorate sferice. Pe langa functia de a schimba culoare ochilor in nuanta dorita de albastru, albastru stralucitor, ametist, gri, maro, verde sau turquoise, lentilele prezinta o capacitate excelenta de a corecta cele mai comune vicii de refractie, precum miopia sau hipermetropia. Lentilele redefinesc, in mod delicat, chiar si cele mai inchise nuante ale irisului, fiind disponibile chiar si in variante mai putin clasice, precum Gemstone Green, Honey, True Saphire sau Pure Hazel. Inlocuirea acestora se realizeaza lunar, potrivit indicatiilor furnizate de catre producator. Dioptriile disponibile variaza de la -8.00 la +6.00.
  2. Freshlook Dimensions - este un sortiment de lentile de contact lunare sferice lansat recent, aparut sub marca Freshlook, care isi propune sa intensifice culoarea deschisa a irisului tau. Regasiti lentile Freshlook Dimensions, disponibile in cutii cu cate 6 bucati, in nuante de culori originale si rafinate, precum Carribean Aqua, Pacific Blue sau Sea Grean. Cu un continut ridicat de apa de 55%, lentilele Freshlook Dimensions par naturale si ofera o noua prospetime ochilor tai. Nu creeaza disconfort in timpul purtarii, insa producatorul recomanda o ingrijire adecvata si respectarea cu strictete a regulilor de utilizare, in vederea pastrarii proprietatilor pe toata durata de valabilitate.
  3. Freshlook One Day - fac parte cu siguranta din categoria lentilelor de contact de unica folosinta ce confera o imagine irezistibila si surprinzatoare a ochilor. Combina, in mod miraculous, proprietatile Focus Dailies All Day Comfort cu tehnologia unica de FreshLook ColorBlends, si sunt destinate atat celor care poseda o acuitate vizuala perfecta, cat si pacientilor care sufera din pricina miopiei. Disponibile in culori conventionale, Blue, Green, Gray, Pure Hazel, lentilele Freshlook One Day sfideaza orice limita a frumusetii si corecteaza delicat orice forma a miopiei, daca este cazul.

Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson