Lentile de contact Johnson&Johnson


Lentile de contact Johnson&Johnson - o marca cu traditie in domeniul oftalmologiei

Alegerea unei lentile de contact perfecte presupune, in primul rand, pe langa prescriptia medicului oftalmolog, si o analiza atenta si amanuntita a sortimentelor si modelelor de accesorii medicale existente pe piata. Diferenta dintre acestea este facuta, in primul rand, de calitatea materialelor, iar, in al doilea rand, de capacitatea acestora de a asigura o corectie optica perfecta, fara a periclita sanatatea ochilor si confortul din timpul purtarii. Prin urmare, daca sunteti in cautarea tipului de accesoriu medical potrivit care sa asigure o corectie optice de lunga durata, expertii nostri, cu o bogata experienta in domeniu, va recomanda cu incredere lentilele de contact Johnson&Johnson.

Marca de traditie, atat in domeniul cosmetic, cat si al oftalmologiei, Johnson&Johnson s-a remarcat, intotdeauna, prin calitatea si eficacitatea produselor sale, cu o experienta pe piata lentilelor de contact de peste 35 de ani. Calitatea lentilelor a fost testata nu doar de catre cei mai renumiti specialisti din intreaga lume, ci si de catre milioanele de pacienti de pe intreg Globul care au incercat, macar odata, modelele de lentile de contact Acuvue Oasys, Acuvue Oasys 1 –Day, Acuvue 1-Day Moist, dar si mai noile versiuni Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism sau Acuvue 1-Day Moist Multifocal, care incorporeaza o tehnologie inovativa cu mare putere de garantare a hidratarii ochilor pe tot parcursul zilei, denumita HydraClear Plus.

Toate lentilele de contact Acuvue, disponibile in stocurile magazinului nostru online, se pot regasi atat in varianta de unica folosinta, cat si sub forma lentilelor de contact cu inlocuire saptamanala sau lunara.

Lentile de contact Johnson&Johnson - ce va putem oferi?

Johnson&Johnson pune la dispozitia utilizatorilor de lentile de contact cea mai impresionanta colectie de accesorii, atat prin prisma tehnologiilor folosite, cat si din punct de vedere a performantelor acestora.

In primul rand, colectia de lentile de contact Johnson&Johnson cuprinde gama de lentile de unica folosinta Acuvue Oasys 1-Day, dar si cu inlocuire saptamanala, Acuvue Oasys. Mai mult, miopia si hipermetropia pot fi corectate fara efecte neplacute cu formula avansata Acuvue Advance, cu un continut de apa de 47%, un material unic, Galyfilcon A si o tehnologie patentata Hydraclear.

Pentru o bariera protectiva contra radiatiilor ultraviolete si o vedere agera, va recomandam si formula de lentile de contact de unica folosinta Acuvue 1-Day TrueEye. Odata ce incepi sa porti Acuvue 1-Day TrueEye, iti poti lua adio de la ochii uscati, intrucat acestea ajuta la mentinerea permanenta a ochiului hidratat si la o transmisie optima a oxigenului.

De asemenea, versiunea de lentile de contact Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism redefinesc perceptia asupra astigmatismului, si, in plus, permit o mai buna respirabilitate, nuantare si manevrabilitate a accesoriilor.

Asadar, acum aveti toate motivele pentru a va decide sa achizitionati, direct de la noi, un set de lentile de contact realizate dupa cele mai inalte standarde, pentru a beneficia de facilitate multiple care vin la pachet odata cu prima zi in care ai facut trecerea la accesoriile moderne.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson