Lentile de contact Live


Descriere - lentile Live

Live este o nouă marcă de lentile de contact zilnice care aparțin familiei binecunoscutului producător de articole optice, CooperVision. Datorită tehnologiei inovatoare AquaGen™, ochii tăi vor rămâne umezi toată ziua când purtați aceste lentile. Lentilele zilnice live sunt ideale pentru adulții tineri, care acordă prioritate confortului, sănătății, confortului și accesibilității drept atribute cheie pentru purtarea de succes a lentilelor de contact. Aceste lentile zilnice Live® sunt special concepute pentru a satisface toate aceste nevoi.

Tehnologie inovativă pentru un conținut ridicat de apă

AquaGen® este o tehnologie unică care atrage și leagă în mod natural moleculele de apă prin lentilă. Împreună cu un conținut ridicat de apă (56%), aceasta contribuie la confortul la purtare a acestor lentile de contact. Aceste lentile au o permeabilitate mai bună la oxigen decât lentilele fabricate din material hidrogel, o veste bună pentru sănătatea ochilor dumneavoastră. Lentilele zilnice Live® sunt, prin urmare, foarte potrivite dacă aveți ochi uscați.

Ușor de utilizat

Lentilele zilnice sunt extrem de ușor de utilizat. În fiecare dimineață folosești pur și simplu o nouă pereche de lentile, iar la sfârșitul zilei doar pui lentilele la coș. Așa că nu mai aveți probleme cu utilizarea soluției pentru lentile de contact sau cu depozitarea lentilelor peste noapte.

Purtare fără probleme

Nu este nevoie de curățare sau depozitare. Aruncă lentilele după o zi întreagă și introduceți o pereche proaspătă în dimineața următoare.

Confort de lungă durată

Tehnologia unică AquaGen® atrage și leagă în mod natural moleculele de apă prin lentilă. Acest lucru, combinat cu un conținut ridicat de apă (56%), oferă mai multă hidratare și confort pe tot parcursul zilei.

Create special pentru ochi sănătoși

Datorită materialului sănătos din silicon hidrogel, ochii tăi vor arăta și se vor simți sănătoși, chiar și după o zi lungă. Lentilele Live® Daily Disposable combină beneficiile pentru sănătate ale hidrogelului de silicon cu confortul și comoditatea unei lentile zilnice de unică folosință. De asemenea, au protecție UV pentru o liniște sporită.

Recomandări

Lentilele Live® Daily Disposable sunt ideale pentru următoarele categorii de persoane:

  • Cei care sunt miop sau lungi;
  • Oricine are un stil de viață încărcat sau își petrece zile lungi în fața unui ecran;
  • Cei care nu vor agitația unei rutine de îngrijire a lentilelor.

Vă rugăm să vă consultați întotdeauna cu medicul optometrist înainte de a cumpăra lentile de contact noi care nu au fost prescrise.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson