Lentile pentru doua saptamani, claritate cu doar un click distanta!


lentile pentru doua saptamani

Acum puteti achizitiona foarte usor, direct de pe site-ul magazinului nostru, un set nou de lentile pentru doua saptamani. Gasiti aici o gama diversa si completa de accesorii oftalmologice care trateaza rapid afectiunile oculara si inlatura simptomele neplacute asociate acestora.

Disponibile in pachete de cate 6 bucati, aceste modele se inlocuiesc de doua ori pe luna. Pentru o eficienta maxima si o imagine cat mai clara, aplicati perechea de lentile pentru doua saptamani dimineata, dupa o spalare, in prealabil, pe ochi si pe maini, pentru a inlatura germenii daunatori si rezidurile proteice. Pentru conservarea calitatii, nu uitati sa le scoateti seara inainte de culcare si sa le pastrati, peste noapte, in cutiuta special destinata.

Din categoria lentilelor bilunare, va punem la dispozitie modelele de lentile Acuvue Oasys, care se deosebesc prin tehnologia de ultima ora, Hydraclear Plus, care combina materialul silicon-hidrogel, cu un nivel ridicat de transmisibilitate a oxigenului. Rezultatul este unul spectaculos, iar sanatatea ochilor dvs garantata. Alaturi de asigurarea umiditatii naturale optime a ochilor, materialul moale si matasos din care sunt confectionate lentilele pentru doua saptamani impiedica formarea si aparitia iritatiilor la nivelul ochilor.

Pentru pacientii care se confrunta cu forme grave ale miopiei si hipermetropiei, inca mai comercializam, in limita stocului disponibil, formula Acuvue Advance. Lansate de catre marele concern american Johnson&Johnson, Acuvue Advance reprezinta solutia perfecta care combina continutul ridicat de apa de 47%, cu o permeabilitate extrem de ridicata, de 100 Dk/t.

Cu un diametru de 14 cm si o raza de curbura de 8.3 si 8.7, acestea sunt colorate in nuante atragatoare, care fac mult mai facila detectarea lor in cel mai scurt timp.

Solutia premium de lentile pentru doua saptamani pentru tratarea astigmatismului

Astigmatismul, prezent preponderent in randul populatiei tinere, este o eroare de refractie aparuta ca urmare a curburii neregulate a corneei. In cazul pacientilor astigmatici, corneea nu isi pastreaza forma sa anatomica rotunda, se alungeste si astfel ca razele de lumina sunt distorsionate. Focalizarea la nivelul retinei este defectoasa, vederea devenind neclarata atat la aproape, cat si departare.

Solutia de corectie a astigmatismului, propusa de catre tehnicienii Johnson&Johnson o reprezinta gama de lentile pentru doua saptamani Acuvue Oasys for Astigmatism. Echipate cu sistemul revolutionar de hidratare Hydraclear Plus, acestea prezinta o raza de curbura de 8.6 si un diametru de 14.5 cm. Modelul de lentile pentru doua saptamani torice Acuvue sunt proiectate astfel incat sa respecte particularitatile pleoapelor superioare si inferioare, sa permita miscarea lina a acestora si fixarea adecvata a lentilei.

Inainte de a comanda perechea de lentile bilunare potrivita, va invitam sa fiti atenti la cilindrul si axul indicat de catre medicul oftalmolog. Ochiul astigmat este stabilizat doar prin alegerea tipului de lentile pentru doua saptamani care raspund acestor cerinte!

Alege mereu solutia PREMIUM pentru a va simti confortabil pe intreaga durata a zilei!


Citește șiProducatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson