Lentile de contact Proclear


Lentile de contact Proclear - imagini perfecte, oriunde te-ai afla!

Suntem bucurosi sa va prezentam noua colectie de lentile de contact Proclear, marca inregistrata Cooper Vision! Cu o eficienta sporita dovedita clinic lentilele Proclear fac parte din categoria accesoriilor oftalmologice sferice de ultima generatie, proiectate pentru a corecta rapid formele usoare sau severe ale hipermetropiei sau miopiei.

Astfel, filosofia Proclear propune o formula avansata si completa de lentile de contact care sunt apanajul tehnologiilor ultramoderne si care isi propun, prin progresul inregistrat in ceea ce priveste crearea unui accesoriu medical la cele mai inalte standarde, sa imbunatateasca confortul purtatorilor de lentile de contact care au resimtit, in trecut, probleme de discomfort cauzate de ochii uscati sau iritati.

Baza lentilelor de contact Proclear este create, deci, din materiale hidrofile cu un continut ridicat de apa care ajunge si pana la 62%, si care asigura un nivel maxim de umiditate pe intreaga durata a zilei. Mai mult, gama de lentile de contact Proclear, incluzand aici si versiunea de lentile torice create special pentru corectarea astigmatismului, contine toate proprietatile pentru a putea readuce complet imaginea clara direct pe retina.

Lentile Proclear - sortimente noi, placute si adecvate pacientilor tineri

Ultimele cerectari realizate de catre Cooper Vision au aratat preferinta unui numar mare de pacienti tineri pentru sortimentele noi de lentile de contact Proclear. Accesoriile ofera o intreaga pleiada de facilitati, dioptriile disponibile acomera atat formele usoare, cat si cele medii si severe ale principalelor afectiuni oftalmologice cu care se confrunta majoritatea pacientilor.

Principalele produse din gama Proclear, comercializate de catre magazinul nostru, sunt:

  1. Lentile Proclear Sphere - lentile cu inlocuire lunare sferice, cu o raza de curbura clasica, de 8.6 si un diametru de 14.2, disponibile in cutii cu cate 6 bucati. Prezinta, in acelasi timp, o furmula avansata, capabila sa readuca imaginile la claritatea lor originala.
  2. Lentile Proclear 1-Day - o formula incredibila, care intruneste conditiile si standardele optime asigurarii unui nivel maxim de hidratare pe care ar trebui sa le incorporeze lentilele de contact de unica folosinta cu pretentii. Sunt ideale pentru toti acei pacienti care au ca obiectiv sa mentina sanatatea ochilor sis a scape de grija curatarii si intretinerii zilnice a lentilelor de contact.
  3. Lentile Proclear Toric - un sortiment clasic de lentile torice conceput pentru a face viata mai frumoasa persoanelor care sufera in permenenta din cauza astigmatismului. Se bazeaza pe aportul PC Technology, iar dioptria cilindrului poate varia de la -0.75 la -2.25.
    Pot fi purtate, in egala masura, atat de catre pacientii care prezinta astigmatism miopic, cat si de cei cu astigmatism hipermetropic.
  4. Proclear Sphere RX - te-ai gandit cumva ca nu exista leac pentru afectiunile oculare severe? Ei bine, gratie noilor modele de lentile Proclear Sphere RX, suferinta este acum alinata! Compozitia lentilelor este alcatuita, predominant, din materiale impermeabile, cu o larga utilizare in industria cosmetica si medicala. Asadar, o noua viata si o noua dimensiune a imaginii incep odata cu purtarea noilor sortimente de lentile Proclear Sphere RX!
  5. Proclear Tailor Made Toric - o versiune noua de lentile, adaptabile perfect ochilor dvs, care pot avea atat dioptrii sferice, cat si cilindrice! Au inregistrat un succes remarcabil pe toate pietele, la nivel global! Lentilele permit ajustarea razei de curbura in functie de nevoile pacientilor, aceasta variind de la 6.5 la 10.5. In plus, diametrul variaza si el de la 12.00 la 17.00, de unde si eficienta rapida a acestui tip de accesorii, recunoscuta pretutindeni!

Daca suferiti de astigmatism, recomandam, asadar, gama de lentile Proclear Tailor Made Toric, disponibile acum cu parametric individualizati.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson