Lentile de contact Soflens


Descriere - lentile Soflens

Eficiența și confortul pe toată durata purtării lentilor de contact moderne sunt două aspecte care trebuie luate, neapărat, în calcul de catre utilizatorii accesoriilor medicale care doresc să înlăture, definitiv, potențialele efecte negative care țin de suprasolicitare ochilor, dar și de consecințele purtării ochelarilor de vedere. Soflens este, asadar, o invenție care face parte din familia de lentile de contact Bausch&Lomb, concepute pentru a reprezenta o alternativă competitivă pe piața industriei oftalmologice de top.

Soluție integrată la probleme curente apărute ca urmare a instalării afecțiunilor oculare curente, precum miopie, hipermetropie sau astigmatism, lentilele de contact Soflens îmbină toate calitățile unor accesorii oftalmologice originale de ultimă generație. Cu ajutorul noilor modele de lentile de contact Soflens Daily Disposable, am reușit să promovăm, direct pe piața românească, tehnologia Comfort Moist, creată pentru un plus de confort și hidratare a ochilor pe durata utilizării lentilelor.

Cu siguranță ca lentile de contact SofLens Daily Disposable sunt unele dintre cele mai consacrate și mai revoluționare tipuri de lentile aparținând mărcii Soflens. Sunt concepute de către creatorii Baucsh&Lomb ca un tip de lentile asferice, ce oferă un confort sporit chiar și cazul unul nivel precar de luminozitate. Mai mult, prin efectul High Definition, acestea estompează efectul de ceață. În același timp, materialele de ultimă generație nu permit instalarea rapidă a depozitelor de proteine pe suprafața acestora.

Lentile Soflens pentru miopie si astigmatism

Soflens vine cu un model de lentile sferice revoluționar, care înlătură, cu succes, problemele care însoțesc suprasolicitarea oculară, precum oboseala, urcaciunea și durerile de ochi. Pentru o purtare îndelungată și o rezistență crescută, vă recomandă lentilele Soflens 59, care aduc, pe lângă un confort sporit, o creație și un design impresionant, de dorit atunci când vrei să te bucuri de o vedere impecabilă, chiar dacă suferi de miopie sau astigmatism.

Soflens 59 sunt, deci, o gamă de lentile sferice lunare, care prezintă un risc scăzut de a contracta o potențială infecție ocular. În plus, sunt rezistente și la depunerile proteice pe suprafața acestora! Nu în ultimul lentilele de contact Soflens 59 conferă o garanție maximă asupra sănătății ochilor, posibilitatea de a fi folosite atât în cazul miopiei, cât și hipermetropiei, dar și o putere extraordinară de a se putea adapta rapid conturului anatomic al ochilor.

Create din polimer Hilafilcon B, lentilele Soflens 59 au o concentrație mare de apă și prezintă o bună rezistență la depunerile proteice. Așadar, vă puteți comanda online tipul de lentile Soflens agreat împreună cu medicul dvs oftalmolog și alege una din dioptriile din intervalul -9.00- +6.00.

Lentilele de contact Soflens 38 sunt o categorie de accesorii din familia Bausch&Lomb care redefinesc, fără doar și poate, conceptul de ”soft”. Pacienții pot opta pentru un model de lentile cu o rază de curbură potrivit nevoilor lor. Pe stocul nostru se regăsesc modele cu raze de curbură variate, de 8.4, 8.7 și 9.0, care oferă, deci, o arie completă de selecție pentru toți utilizatorii Soflens. Soflens 38 reduc riscul apariției iritațiilor sau a sindromului ”ochiului uscat” și propun o formulă îmbunătățită, pe bază de polymacon, combinată cu un conținut de apă de 38%. Astfel, acestea adună toate caracteristicile unor lentile de top care respect, pe deplin, nevoile și dorințele unei categorii vaste de pacienți din toată lumea!

Învingem mai ușor astigmatismul cu ajutorul lentilelor Soflens 66 Toric

Recent, sunt egida Soflens au apărut și noile modele de lentile soft rezervate pacienților care deplâng probleme provocate de către astigmatism! Soflens 66 Toric pregătesc o viziune total diferită, mai ales din pricina materialului soft care stă la baza creării acestora. Lentilele SofLens 66 Toric au un cilindru care pornește de la -0.75 și poate ajunge până la -2.75, și o axă de la 10 la 180, deci cuprind întreaga sferă și forme de astigmatism întâlnite frecvent la subiecții investigați.

Totodată, mai trebuie să subliniem un singur aspect important care ține de securitatea și sănătatea funcției vizuale. Lentilele Soflens 66 Toric sunt mai mult decât un simplu accesoriu oftalmologic de ultimă oră, producătorul având grijă ca livrarea să se facă în condiții de maximă securitate, în cutiuțe ermetice. Alegeți, așadar, una dintre dioptriile cuprinse între -9.00 și +6.00 pentru a resimți, la maxim, confortul.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson