Lentile de contact torice


Lentile torice direct de la producatori cu renume mondial

Punem la dispozitia pacientilor care resimt din plin efectele neplacute astigmatismului o gama completa de lentile de contact torice. Afectiune des intalnita cu predilectie in randul populatie tinere, dar trebuie sa retinem ca unele forme ale sale pot evolua lent, progresand odata cu inaintarea in varsta si scaderea tonusului muscular.

Puteti alege produsele unor marci de remune, precum Air Optix Aqua for Astigmatism, Biofinity Toric, Acuvue Oasys for Astigmatism sau PureVision 2HD for Astigmatism. Lentilele de contact torice faciliteaza corectarea eficienta a curburii neregulate a corneei si implicit, imaginea dubla si blurata care se formeaza in spatele retinei. Performantele lentilelor torice sunt strans legate de tipul material folosit de catre tehnicieni la crearea acestora, cat si de axul acestora.

Stocul nostru de lentile este mereu actualizat, astfel incat sa puteti achiziona in timp util sortimentul de lentile de contact toric prescris de catre medicul dvs. Produsele disponibile in stoc vor fi livrate impreuna cu solutii speciale de intretinere, picaturi oftalmologice pentru indepartarea impuritatilor, dar si cu alte accesorii destinatate depozitarii pe timp de noapte.

Comanda acum online lentile de contact torice cu utilizare variata

Puteti alege modelul de lentila indicat de catre medicul dvs, optand pentru o gama generoasa de lentile de contact torice de unica folosinta, sau cu inlocuire saptamanala, lunara, trimestriala sau lunara.

Lentilele beneficiaza de un avantaj unic, intrucat nu trebuie sa renuntati la eventualele activitati sportive pe care le practicati, sau la alte indeletniciri unde v-ati putea simti stanjenit din cauza aspectului usor inestetic. Forma lor cilindrica speciala le ajuta sa se mentina stabile pe toata durata purtarii, gratie unui design original, care ofera fetei un aspect estetic natural si un confort sporit in momentul aplicarii sale pe suprafata ochiului.

Ce marci de lentile torice va oferim?

Va recomandam lentilele Acuvue Oasys for Astigmatism, ca versiune a lentilor de contact Acuvue Oasys pentru astigmatici, creatie de marca Johnson&Johnson. De asemenea, suntem distribuitori autorizati ai concernului american Bausch&Lomb. Acum puteti alege lentile de contact torice moi, PureVision, SoftLens Toric sau SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism. Distribuim si lentile torice de top, lansate pe piata de catre renumitul producator Texan Alcon: Air Optix for Astigmatism sau Dailies AquaComfort Plus Toric.

Profitati din plin de imaginile impecabile si de culorile stralucitoare cu ajutorul lentilelor de contact torice! Pentru mentinerea calitatii accesoriilor, aveti grija sa le curatati zilnic si sa le pastrati in solutie de intretinere speciala in cutiile destinate lor.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson