Lentile de contact zilnice


Descriere - lentile de contact zilnice - eficiență și confort zilnic

Lentile de contact zilnice trebuie sa fie inlocuite dupa purtare. Aceste lentile sunt sigure si sunt foarte bine executate.

Lentilele de contact zilnice sau pe alt nume de unica folosinta, trebuie purtate de dimineata pana seara, dupa care pot sa fie aruncate. Aceasta este singura diferenta dintre lentilele de contact care trebuie purtate mai mult si intre cele de unica folosinta, deoarece sunt la fel de folositoare si utile, ca si celelalte. Se gasesc lentile de o zi atat in cadrul lentilelor de vedere, cat si la cele estetice.

Pentru cine sunt recomandate lentilele de contact zilnice?

Acest tip de lentile de contact sunt o buna alegere pentru persoanele active si cu putin timp liber. Specialistii ii recomanda mai ales pentru copii, pentru sportivi si pentru persoanele care nu poarta lentile de contact decat ocazional.

Care sunt avantajele lentilelor de contact de o zi?

 1. Dintre toate tipurile de lentile de contact, acestea sunt cele care pun cel mai putin in pericol sanatatea ochiilor.
 2. Nu exista riscul ca diverse reziduri sa se depuna pe lentile, care pot sa creeze probleme de vedere.
 3. Nu exista riscul infectiilor sau a iritatiilor.
 4. Este extrem de usor introducerea lor.
 5. Nu trebuie sa pierdeti timpul cu curatarea, ingrijirea si depozitarea lui.
 6. Nu trebuie curatate cutiile speciale de depozitare.

Daca nu doriti sa va pierdeti timpul cu curatarea lentilor sau daca nu doriti sa puneti in pericol sanatatea ochilor dumneavoastra, lentilele de contact de o zi, pot sa va scape de probleme. Nu aveti altceva de facut, decat dimineata sa aplicati lentilele, iar seara sa le aruncati la gunoi.

Ramarcabile, ușor de folosit și purtat în cazul practicării activităților sportive ori pe perioada vacanțelor, setul de lentile de contact de unică folosință reprezintă o invenție remarcabilă, menită să înlocuiască grija purtării ochelarilor de vedere. De asemenea, ținem să recomandăm clienților noștri să apeleze la o pereche de lentile de unică folosință ori de căte ori alternative îngrijirii regulate a accesoriilor medicale oftalmologice li se pare de-a dreptul inconfortabile.

Lentile de contact zilnice - avantaje curente pentru fiecare utilizator

După cum ne arată chiar denumirea lor, lentilele de contact de unică folosință se adaptează nevoilor de zi cu zi și nevoilor fiecărui pacient, de accea producătorii le-au conceput doar pentru o singură utilizare. De remarcat este faptul ca orice model de lentile de contact de unică folosință sunt extrem de confortabile, deoarece nu este nevoie de o îngrijire regulată, pentru a le dezinfecta și a le menține în recipientele special create în vederea depozitării în condiții de maximă securitate pentru sănătatea ochilor.

Prin urmare, apelarea la aceasta categorie de lentile de contact nu generează utilizatorului costuri suplimentare, cum ar fi cele aferente achiziționării soluțiilor de multifuncționale! Un alt avantaj marcant al folosirii unei perechi de lentile de contact de unică folosință derivă și posibilitatea acestora de a putea fi purtate, fară repercusiuni apreciabile, la ocazii speciale: înot, participarea la pretreceri organizate în cadrul unor cluburi aglomerate sau chiar în timpul practicării activităților sportive de orice natură. Nu în ultimul rând, lentilele de contact de unică folosință dezvoltă un grad avansat de rezistență la multipli alergeni. De aceea, acestea chiar sunt recomandate persoanelor cu sensibilitate ocular, dar și celor alergice la soluțiile pentru lentilele de contact! Așadar, lentilele de contact de unică folosință reduc vizibil riscul apariției infecțiilor, întrucât o nouă reutilizare nu mai este posibilă, odată ce acestea au fost îndepărtate de la ochi.

În plus, datorită materialelor moi, pe bază de silicon-hidrogen, lentilele de contact de unică folosință oferă cadrul adecvat capabil să asigure un nivel corespunzător de hidratare a ochilor, pe o durată de timp prelungită. Alte avantaje aduse de către lentilele de contact de unică folosință:

 1. Uiți de rutina zilnică a ingrijirii lentilelor în fiecare seară și nu mai ai grija depozitării sticluțelor de soluții speciale;
 2. Nu mai trebuie să păstrezi un calendar care să îți reamintească de înlocuirea lentilelor de contact. Pur și simplu le dai joi seara, iar dimineața desfaci o pereche nouă;
 3. Salvezi timp prețios alocat inițial procesului de curățare și dezinfectare a lentilelor;
 4. Te pot ajuta dacă prezinți o predispoziție ridicată pentru a contactra alergii și infecții bacteriene, datorită, în primul rând, timpului prea scurt pe care alergenii și microorganismele îl au pentru a se așeza pe suprafața lentilei;
 5. Remarcabile pentru tineri, dar și pentru părinții acestora, care pot, astfel, să uite de rutina zilnică a curățării și schimbării lentilelor.

În concluzie, dacă filosofia ta de viață se pliază pe beneficiile lentilelor de contact de unică folosință enunțate mai sus, este momentul să faci marea schimbare a vieții tale și să treci, deja, la noua ta pereche de lentile de contact de unică folosință! Modele de lentile de contact de unică folosință pe care vi le putem oferi.

Regăsești pe site-ul nostru opțiuni multiple de a achiziționa sau completa colecția de lentile de contact de unică folosință. Astfel, produse aparținând unor mărci cu o bună reputație internațională acoperă, în permanență, stocurile magazinului nostru, pentru a-și satisface exigentele crescânde.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson