Live Daily Disposable 30 buc


75,99 RON
Lentilele Live Daily Disposable în Optilen.ro

Descriere Live Daily Disposable

Dioptrie:-10.00 la +8.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Lentile Live Daily Disposable

Live Daily Disposable sunt lentile de unica foliosinta concepute pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. În afară de materialul silicon-hidrogel, aceste lentile zilnice oferă o manevrare ușoară, un filtru UV și un confort excelent la purtare. În plus, lentilele de contact zilnice Live Daily Disposable oferă o acuitate vizuală ridicată.

Care sunt avantajele lentilelor de contact zilnice Live Daily Disposable?

  • Materialul lentilelor Live Daily Disposable este în prezent unul dintre cele mai sănătoase materiale disponibile pentru fabricarea lentilelor de contact. Motivul este materialul hidrofil din care sunt confecționate lentilele,. Acest material unic permite ochilor să respire. Astfel, vă puteți bucura de confort de durată toată ziua, pe toată durata de viață a lentilei.
  • Datorită conținutului ridicat de apă, ochii sunt perfect hidratați și nu trebuie să vă faceți griji pentru ochii uscați.
  • Tehnologia patentată AquaGen atrage și menține în mod natural molecule de apă pe suprafața lentilei și în întregul volum al materialului. Acest lucru asigură o umectabilitate optimă și un confort ridicat de purtare pe parcursul întregii zile.
  • Filtrul UV eficient, care blochează 72% din UVA și 98% din radiațiile UVB, ajută la menținerea ochilor sănătoși pe termen lung.

Filtrul UV din lentilele de contact mărește protecția corneei împotriva radiațiilor ultraviolete periculoase. Totuși, lentilele nu acoperă întreaga zonă a ochilor și nici întreaga regiune a ochilor, astfel încât combinația lentilelor de contact cu filtrul UV și ochelarii de soare este protecția ideală împotriva razelor UV dăunătoare.

lentile acuvue trueye 30 buc
Acuvue 1-Day Trueye 30 buc

Fiind obtinute cu ajutorul unei tehnologii avansate, te poti baza oricand pe lentilele de contact Acuvue 1 Day Trueye, de unica folosinta.

99,99 RON


Acuvue Oasys 1-Day 30 buc
Acuvue Oasys 1-Day 30 buc

Un model exceptional il reprezinta lentilele Acuvue Oasys 1 Day cu purtare de unica folosinta, care ofera confort sporit ochilor tai.

134,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson