Magazinul tau online de lentile de contact originale


magazinul lentile de contact

Suntem furnizori si distribuitori autorizati in Romania a peste 4 milioane de lentile de contact originale, apartinand unor producatori cu o buna reputatie internationala: Bausch&Lomb, Alcon, Johnson&Johnson, Zeiss, Cooper Vision. Experienta echipei noastre de profesionisti desavarsiti ne-a ajutat, de-a lungul timpului, sa devenim un jucator cu o notorietate recunoscuta, atat in Romania, cat si in alte tari central europene.

Filosofia noastra inseamna, in primul rand, satisfacerea cu rigurozitate a nevoilor clientilor nostri, care ne-au impus sa ne pliem si sa devenim tot mai receptivi la schimbarile aparute in ultimii ani in industria oftalmologiei.

Asadar, pe pagina magazinului nostru virtual, puteti regasi si comanda intr-o maniera extrem de flexibila, avand ca suport o platforma prietenoasa cu utilizatorul, o gama larga de lentile de contact si alte sortimente de accesorii oftalmologice, la preturi atractive. Stocul de produse cuprinde, printre altele, sortimente variate de lentile de contact zilnice, lentile de contact lunare, lentile de contact anuale, lentile de contact pentru doua saptamani, lentile de contact trimestriale, dar si lentile de contact pentru zi si pentru noapte.

Va lansam provocarea de a studia cu atentie ofertele si categoriile de lentile de contact pe care vi le punem la dispozitie. Cu ajutorul tehnologiei, doar cativa pasi va sunt necesari pentru a primi, prin curierat, direct la domiciliul dvs, modelul de lentile de contact pentru care ati optat!

Ce tipuri de lentile de contact si accesorii oftalmologice va putem oferi?

Suntem specialisti ai industriei medicale oftalmologice! Din aceste considerente, suntem in masura sa va oferim tot suportul necesar si toate detaliile pretioase care sa ajute la o mai rapida achizitionare a modelului de lentile de contact indicat de catre medicul dvs oftalmolog. Comercializam o paleta extrem de vasta de lentile de contact torice, lentile de contact torice progresive, lentile de contact sferice sau lentile colorate!

Separat, pe in stocurile magazinului nostru virtual regasiti cea mai atractiva oferta de solutii pentru ingrijire si de picaturi pentru ochi, produse care nu trebuie sa lipseasca din casa oricarui pacient care se confrunta cu o forma mai usoara sau mai severa a unui viciu de refractie. Utilizarea lentilelor de contact, indiferent de tipul acestora sau de afectiunea cu care ati fost diagnosticati, implica, in primul rand, o buna ingrijire si pastrare a lor pe toata durata nefolosirii lor. Prin urmare, curatare si pastrarea lentilelor de contact se face in fiecare zi, utilizand solutii pentru ingrijire multifunctionale, care contribuie la indepartarea rapida a depunerilor proteice de pe suprafata lentilei.

Distribuim o sfera larga de lentile de contact zilnice, care sunt destinate persoanelor cu un program supraaglomerat, si care duc un stil de viata active. Daca alegeti o pereche de lentile de contact zilnice, scapati de grijia curatarii si pastrarii lor in recipient speciale, intrucat acestea se inlocuiesc dupa fiecare purtare! Din colectia de lentile de contact zilnice, puteti comanda, rapid, lentile de contact Acuvue, lentile de contact AirView, lentile de contact Dailies, lentile de contact SofLens sau lentile de contact Proclear.

Recent, am lansat, spre achizitie, noile modele de lentile de contact de unica folosinta Clariti 1-Day, Clariti 1-Day Toric si Clariti 1-Day Multifocal.

Lentile de contact lunare la preturi tentante!

Pentru cei ce aleg stabilitatea, confortul si siguranta zilnica oferite de noile tipuri de accesorii oftalmologice, expertii nostri recomanda varianta unei perechi de lentile de contact lunare. Va punem la dispozitie seturi de lentile de contact lunare Clariti, Biofinity sau SofLens, la preturi cu care competitam pe piata autohtona!

Urmariti lista de preturi inscrisa in dreptul fiecarui produs inainte de a plasa comanda!

Lentile de contact anuale- special create pentru pacientii care doresc sa renunte la ochelari

Daca va propuneti sa renuntati la purtarea vechii perechi de ochelari, acum este momentul pentru a face alegerea potrivita in materie de lentile de contact. Va invitam sa studiati, cu atentie, intreaga gama de lentile de contact anuale, care, din punctul nostru de vedere, reprezinta cea mai buna solutie care sa inlocuiasca ochelarii. Pacientii diagnosticati cu o forma severa a unei afectiuni oculare sunt cei mai indreptati sa opteze pentru un set de lentile de contact anuale. Aceastea pot fi purtate pe durata intregii zile, timp de 10 sau 12 ore, dupa care se scot in cursul serii.

Pentru a preveni riscul declansarii infectiilor, va sfatuim sa respectati, cu minutiozitate, instructiunile de utilizare si sa va spalati pe maini inainte de manevrarea lentilelor!


Citește șiProducatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson