Miru 1Day 30 buc


135,99 RON
Lentilele Miru 1Day în Optilen.ro

Descriere Miru 1Day

Dioptrie:-10.00 la +8.00
Raza curbură:8.8
Diametru:14.1

Lentilele Miru 1Day

Miru 1Day 30 buc. este o lentilă de contact zilnică, concepută pentru a oferi confort și claritate vizuală pe durata întregii zile. Această lentilă de contact este produsă de către Miru, o marcă recunoscută și de încredere în industria optică.

Design innovator

Miru 1Day 30 buc. prezintă un design unic și inovator, cunoscut sub numele de "Edge-Lift", care asigură o montare ușoară și o purtare confortabilă pe parcursul întregii zile. Acest design îmbunătățește circulația aerului între lentilă și ochi, menținând o hidratare optimă și reducând senzația de uscăciune oculară.

Material de calitate

Lentilele de contact Miru 1Day 30 buc. sunt fabricate dintr-un material de înaltă calitate, biocompatibil și permeabil la oxigen. Acest lucru permite o oxigenare adecvată a ochilor, menținând sănătatea oculară și confortul pe întreaga durată de purtare.

Protecție UV

Aceste lentile de contact sunt dotate cu o protecție UV, care oferă o barieră împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare. Aceasta contribuie la protejarea ochilor împotriva efectelor nocive ale expunerii la soare și reduce riscul de deteriorare a ochilor cauzate de radiațiile UV.

Ușor de utilizat

Miru 1Day 30 buc. este o lentilă de contact zilnică, ceea ce înseamnă că nu este necesară întreținerea și curățarea lor. Pur și simplu, purtați o pereche nouă în fiecare zi și înlocuiți-le cu o pereche proaspătă în ziua următoare. Aceasta oferă o opțiune convenabilă și igienică pentru cei care preferă lentilele de contact zilnice.

Claritate vizuală excelentă

Datorită calității optice superioare și a designului precis, lentilele de contact Miru 1Day 30 buc. oferă o claritate vizuală excepțională. Acestea corectează și corelează defectele de vedere, permițându-vă să vedeți lumea într-un mod clar și detaliat.

Miru 1Day 30 buc. reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze confortul și calitatea optică oferite de lentilele de contact zilnice. Cu un design inovator, material de înaltă calitate și o gamă de beneficii, aceste lentile de contact asigură o purtare confortabilă, protecție UV și o claritate vizuală superioară. În plus, ușurința utilizării și opțiunea de a le înlocui zilnic le fac o alegere convenabilă și igienică. Alegeți Miru 1Day 30 buc. și bucurați-vă de un confort de neegalat și de o vedere clară pe întreaga durată a zilei.

Acuvue Oasys 1-Day 30 buc
Acuvue Oasys 1-Day 30 buc

Un model exceptional il reprezinta lentilele Acuvue Oasys 1 Day cu purtare de unica folosinta, care ofera confort sporit ochilor tai.

134,99 RON


lentile acuvue trueye 30 buc
Acuvue 1-Day Trueye 30 buc

Fiind obtinute cu ajutorul unei tehnologii avansate, te poti baza oricand pe lentilele de contact Acuvue 1 Day Trueye, de unica folosinta.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson